Αυτός είναι ο... παλαιότερος υπάλληλος της Apple - Τι μισθό παίρνει

811 Views
Αυτός είναι ο... παλαιότερος υπάλληλος της Apple - Τι μισθό παίρνει Αυτός είναι ο... παλαιότερος υπάλληλος της Apple - Τι μισθό παίρνει

 

Από το 1975, όταν η εταιρεία ήταν ακόμα μια ιδέα στο μυαλό δύο πιτσιρικάδων που δούλευαν στο γκαράζ του σπιτιού του ενός, μέχρι σήμερα ο εν λόγω παραμένει υπάλληλος της Apple.

O λόγος για τον Στιβ Ουόσνιακ, ο οποίος μαζί με τον Στιβ Τζομπς, έφτιαξε την εταιρεία που σήμερα είναι η πιο πολύτιμη επιχείρηση στον πλανήτη με κεφαλαιοποίηση περίπου ενός τρισ. δολαρίων.

Αν και ο Ουόσνιακ αποχώρησε από την Apple το 1985, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, παραμένει υπάλληλος της εταιρείας και μάλιστα συνεχίζει να πληρώνεται από αυτή.

Συγκεκριμένα, σε podcast συζήτησής του με τον Γκάι Καβασάκι, αποκάλυψε ότι κάθε βδομάδα στον λογαριασμό του στην τράπεζα μπαίνει ποσό κοντά στα 50 δολάρια από την Apple.

Στην ουσία, ο Ουόσνιακ παραμένει «υπάλληλος επί τιμή» της Apple, αφού ο ίδιος προτιμά να είναι ανεξάρτητος και μακριά από την καθημερινή λειτουργία της εταιρείας.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Περσεφόνη Παπαδάκη
Περσεφόνη Παπαδάκη
Τι ακούν τα αυτάκια μου και βγάζουν φλόγες και τι βλέπουν τα ματάκια μου και αλληθωρίζουν… Ελλάς το μεγαλείο σου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
ΦΚΘ: 8 έλληνες σκηνοθέτες παρουσιάζουν ταινίες γυρισμένες μέσα στα σπίτια τους.
ΦΚΘ: 8 έλληνες σκηνοθέτες παρουσιάζουν ταινίες γυρισμένες μέσα στα σπίτια τους.
με 0 Σχόλια 661 Views

 Στο «Χώροι 1», 8 αγαπημένοι έλληνες σκηνοθέτες γύρισαν, μετά από ανάθεση του φεστιβάλ, μια ολιγόλεπτη μικρού μήκους ταινία μέσα στο σπίτι τους, καταθέτοντας το δικό τους επίκαιρο κινηματογραφικό σχόλιο για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή