Το «κόλπο» για να μπαίνουν στα κλαμπ οι ανεμβολίαστοι

2299 Views
Το «κόλπο» για να μπαίνουν στα κλαμπ οι ανεμβολίαστοι Το «κόλπο» για να μπαίνουν στα κλαμπ οι ανεμβολίαστοι

 

Ποιος ζητάει στην είσοδο ταυτότητα ώστε να επιβεβαιώσει αν το όνομα του ατόμου που κρατά το πιστοποιητικό εμβολιασμού, αποκαλύπτει συμμετέχοντας σε πάρτι

H αστυνομία και οι άλλοι ελεγκτικοί μηχανισμοί πιστεύουν ότι στα κέντρα διασκέδασης στα οποία κυριαρχεί η νεολαία, όλα βαίνουν κατά τον… υγειονομικό νόμο! Μόνο που πλανώνται πλάνην οικτράν!

Οι Ελληνες πάντα ήσαν πολυμήχανοι, πόσω μάλλον όταν είναι νέοι και «διψασμένοι» για διασκέδαση και γνωριμίες μετά τα πολύμηνα λοκντάουν στα κλαμπ.

Το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με το pelop.gr όλα τα κλαμπ στην Πάτρα ήσαν κατάμεστα. Και φυσικά ο καθένας θα αναρωτιόταν πώς είναι δυνατόν να είναι άπαντες εμβολιασμένοι από τη στιγμή μάλιστα που τα ποσοστά εμβολιασμών στην Αχαΐα είναι ιδιαίτερα χαμηλά, ακόμη και σε αυτή την ηλικία των 18 με 25 άντε 30 ετών!

Την απορία μας έλυσαν κάποιοι εκ των συμμετεχόντων εκείνη την ημέρα στα πάρτι: «Μόνο εμένα μου ζήτησαν πιστοποιητικό πέντε φίλοι. Τους το έστειλα με mail. Και φυσικά ποιος ζητάει στην είσοδο ταυτότητα ώστε να επιβεβαιώσει αν το όνομα του ατόμου που κρατά το πιστοποιητικό εμβολιασμού, είναι το ίδιο με αυτό της ταυτότητας;»!

Εκτιμάται πως με αυτό το «κόλπο» χιλιάδες διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου! Αν για παράδειγμα σε ένα κατάστημα ήσαν μέσα 500 άτομα, είναι βέβαιο πως… μπορεί και οι μισοί να ήσαν ανεμβολίαστοι!

Το γεγονός είχε επισημάνει και ο Σύλλογος Επιχειρήσεων Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής (ΣΚΕΑΝΑ).

«Εμείς δεν μπορούμε να είμαστε ελεγκτές στην είσοδο. Αναμφισβήτητα θα γίνεται ο έλεγχος, όμως δεν είμαστε ειδικοί στο να διαπιστώσουμε αν τα πιστοποιητικά που φέρει και επιδεικνύει ο πελάτης μας είναι αληθινά» είχε δηλώσει ο συνδικαλιστής Κωνσταντίνος Σακκής!

 ΣΚΕΑΝΑ: Αδύνατο να ελεγχθούν τα μέτρα από εμάς
Ο ΣΚΕΑΝΑ είχε και πρόσφατα προειδοποιήσει για το ότι μπορεί εύκολα κάποιος να ξεγελάσει τον υπάλληλο που βρίσκεται στην είσοδο του μαγαζιού με αποτέλεσμα ο καταστηματάρχης να κινδυνεύει με πρόστιμο και προσωρινό λουκέτο, αν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί διαπιστώσουν παρουσία ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους όπως σε ένα κλαμπ. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη «καμπάνα» περιλαμβάνει εκτός των άλλων και 7ήμερο «λουκέτο» για το κατάστημα!

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Καρτ Ποστάλ» από τα τρυφερά και σκοτεινά βάθη της καρδιάς. Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε
«Καρτ Ποστάλ» από τα τρυφερά και σκοτεινά βάθη της καρδιάς. Διαβάσαμε & Σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 2180 Views

Κάθε άνθρωπος που συναντάμε στη ζωή είναι ένα μάθημα. Ανεξάρτητα από τη σχέση μας μαζί του, καλή ή κακή, φιλική, επαγγελματική, ερωτική, ανεξάρτητα από την έκβασή της, αξίζει αυτό που μένει.  Διάβασε η Μαρία Διαμαντοπούλου και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή