Αγαπημένε μου ΆΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ, θέλω iphone, tamplet και να τα φτιάξω με την Ελένη! Στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ της πλατείας Αριστοτέλους.

822 Views
Αγαπημένε μου ΆΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ, θέλω iphone, tamplet και να τα φτιάξω με την Ελένη! Στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ της πλατείας Αριστοτέλους. Αγαπημένε μου ΆΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ, θέλω iphone, tamplet και να τα φτιάξω με την Ελένη! Στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ της πλατείας Αριστοτέλους.

Αγαπημένε μου ΆΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ, θέλω iphone, tamplet και να τα φτιάξω με την Ελένη! Στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ της πλατείας Αριστοτέλους.

Σημείο κοινωνικής μελέτης είναι το ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ στην χριστουγεννιάτικη πλατεία Αριστοτέλους καθώς δεκάδες πιτσιρικάδες έσπευσαν απο την πρώτη ημέρα έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων να γράψουν γράμμα στον Αγιο Βασίλη ζητώντας... της «παναγιάς τα μάτια»… Δηλαδή κινητά τηλέφωνα, κυρίως iphone, ειδικά το 6s, tamplet και να τα φτιάξει με κάποια Ελένη…

Όπως καταλαβαίνετε το μήνυμα αγάπης στη νεαρή αυτή ηλικία είναι δεδομένο και αυτονόητο καθώς υπήρξαν την περασμένη χρονιά καλά παιδιά, δεν στενοχώρησαν τους γονείς τους, ήταν επιμελείς στα μαθήματα και γι αυτό δικαιούνται από τον Αγιο…. όχι τρενάκια και Μπάρμπι… αλλά τεχνολογικά θαύματα αγάπης...

Διαλέξαμε 5 γράμματα, τα πιο «φωτεινά» απο το σύνολο των επιθυμιών τους και βγάλτε τα συμπεράσματα σας...


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Ιωάννης Τσιρόγλου
Ιωάννης Τσιρόγλου
Διευθυντής Kulturosupa.gr - e-mail: kulturosupa2@gmail.com

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή