10 ΕΚΑΤΟΜMΥΡΙΑ!!! ΚΛΙΚ στην KULTUROSUPA. 10 εκατομμύρια ευχαριστώ από εμάς σε όλους εσάς…

248 Views
10 ΕΚΑΤΟΜMΥΡΙΑ!!! ΚΛΙΚ στην KULTUROSUPA. 10 εκατομμύρια ευχαριστώ από εμάς σε όλους εσάς… 10 ΕΚΑΤΟΜMΥΡΙΑ!!! ΚΛΙΚ στην KULTUROSUPA. 10 εκατομμύρια ευχαριστώ από εμάς σε όλους εσάς…


10 ΕΚΑΤΟΜMΥΡΙΑ!!!  ΚΛΙΚ στην KULTUROSUPA. Και οι ευχαριστίες δεν είναι τυπικές είναι από καρδιάς, γιατι αν δεν είχαμε την υποστήριξη [αλλά και το βρίσιμο σας…] στα μόλις 3 χρόνια που η Κουλτουρόσουπα έγινε site [από blog], θα ήμασταν χαμένοι στο διάστημα της ιντερνετικής ανυπαρξίας.
Κάνουμε ρεπορτάζ, τρέχουμε σε συνεντεύξεις, προβάλουμε δελτία τύπου όλων των καλλιτεχνικών, πολιτιστικών και κοινωνικών φορέων, προωθούμε τους νέους ανθρώπους και τις δουλειές τους, διεξάγουμε διαγωνισμούς, μοιράζουμε προσκλήσεις, προτείνουμε θεάματα και δραστηριότητες, κάνουμε «κριτικές», είμαστε χορηγοί επικοινωνίας σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις και γενικά προσπαθούμε να αναδεικνύουμε ότι αφορά τον ποιοτικό ελεύθερο  χρόνο, ενώ παράλληλα σχολιάζουμε τα κακώς κείμενα και αυτά που μας «ερεθίζουν» αρνητικά…
Κύριο μέλημα, να προωθούμε σταθερά την τέχνη σε όλες τις μορφές με πολλή δουλειά και πολλή αγάπη. Η σταθερή δραστηριότητά μας στον πολιτιστικό χώρο, μας έχει καθιερώσει ως ένα site-σημείο αναφοράς στα δρώμενα, τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και της Αθήνας.
Είμαστε μια μικρή μεν ιστοσελίδα, με λίγους οικονομικούς πόρους, ωστόσο κάθε μέρα, κάθε μήνα, επιδιώκουμε να είμαστε ένα ανατρεπτικό πολιτιστικό site και γι αυτό 23 δραστήριοι συντάκτες μοχθούν [ειλικρινά] γι αυτό!
 10 ΕΚΑΤΟΜMΥΡΙΑ!!! ΚΛΙΚ στην KULTUROSUPA. 10 εκατομμύρια ευχαριστώ από εμάς σε όλους εσάς…
Το έχουμε πει, ας το ξαναπούμε άλλη μια, δεν θεωρούμε οτι κάποιοι είμαστε, δεν πήραν τα μυαλά μας αέρα και φυσικά δεν θα αλλάξουμε τα πιστεύω μας.
Η Κουλτουρόσουπα δεν είναι «εύκολο» μαγαζί…
«Μαγκιές, εξυπνάδες, δηθενιές, παραχωρήσεις, γλειψίματα και κόμπλεξ…» είναι λέξεις που δεν υιοθετήσαμε ποτέ και δεν είναι τα ρούχα που «φοράμε» πάνω μας…
Με τα καλά και τα στραβά μας λοιπόν, προχωράμε, γνωρίζοντας τις δυνάμεις μας και μέχρι που φτάνει η σκούφια μας.
Ένα υποσχόμαστε σε όλους εσάς που μας τιμήσατε και μας τιμάτε καθημερινά.
Συνεχίζουμε ακάθεκτα και σας ευχαριστούμε.
«Κ»

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Borat Subsequent Movie film»: Ό,τι πρέπει για το καταθλιπτικό 2020. Είδαμε και σχολιάζουμε
«Borat Subsequent Movie film»: Ό,τι πρέπει για το καταθλιπτικό 2020. Είδαμε και σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 1938 Views

Στα χειρότερά του αμήχανο, στα καλύτερά του πανέξυπνο και ξεκαρδιστικό, ίσως η πιο αστεία ταινία της χρονιάς. Είδε ο  Γιώργος Κελεσίδης και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή