Μαθήματα sexπηρικής Λιγναδολογίας – Μια σατυριακή συνηγορία. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5

3680 Views
Μαθήματα sexπηρικής Λιγναδολογίας – Μια σατυριακή συνηγορία.  Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5 Μαθήματα sexπηρικής Λιγναδολογίας – Μια σατυριακή συνηγορία. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5

 

Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5

 
 
Ο διάπυρος υπερασπιστής του Λιγνού Άδη, προκειμένου να επηρεάσει την κοινή γνώμη που θεωρεί κοινώς κενή, είπε (δακρύβρεχτος ή απειλητικός κατά πάντων) απολογούμενος σε δημοσιογράφο ΄΄ο πατέρας μου άφησε παρακαταθήκη να μην υπερασπιστώ ποτέ παιδεραστή ή τοκογλύφο΄΄.
 
Δεν διευκρίνισε όμως αν αυτό ισχύει για κάποιον που έχει και τα δύο Χούγια ταυτόχρονα. ΄΄Εξάλλου΄΄ συνέχισε, ΄΄ως πατέρας ανήλικων τέκνων έχω υποχρέωση ηθικής παρακαταθήκης. Ως εκ τούτου, μετά από συζήτηση που έκανα με τον κατηγορούμενο –άδη (ως ειδήμων της ψυχολογίας του βάθους και βυθομετρώντας τον) πείσθηκα περί της ακραίας αθωότητάς του και έτσι δέχθηκα, ως ανοιχτομάτης υπηρέτης τυφλής δικαιοσύνης, την υπεράσπισή του. Μα στα …επείσθη η ένορκος κοινή γνώμη που ο ίδιος θεωρεί κενή.
 
 
Σε άλλη δήλωσή του είπε εμφαντικά αποκλείεται ο –άδης να καταδικαστεί΄΄ όμως δε μας είπε ότι είναι και αθώος. Ίσως γνωρίζει δικολαβίστικα ευρωπαϊκά και παγκόσμια αλληλένδετα συνδικάτα που εξειδικεύονται στην κατασκευή αλλαγής φύλου ανηλίκων, άνευ ακρωτηριασμού, πρακτική κατά τα κινέζικα πρότυπα ( τις πριγκηπέσσες που ιστορεί ο Καζαντζάκης στο ΄΄Ταξιδεύοντας στην Κίνα΄΄) ή κατά τα πρότυπα της σύγχρονης Ταϋλάνδης , διεθνούς κέντρου προσέλκυσης παιδοφιλικού τουρισμού. Έτσι θα δημιουργηθεί ένα ακόμη τουριστικό έσοδο που άλλως διαφεύγει στην άπω Ανατολή. Θα γίνει και ήρωας ο κ.Άδης σαν τον Κουφοντίνα, να τους κάνουμε και γκραφιτι με ποσοστά επί των εσόδων.
 
 
Στην υπερασπιστική του μεθοδολογία σε άλλο κανάλι, χαρακτήρισε την καταγγέλουσα ως αναξιόπιστη μάρτυρα που δεν δικαιούται δια να ομιλεί. Σε άλλη δήλωση ισχυρίστηκε ότι στόχοι είναι η κομισέρ πολιτισμού που διόρισε τον Λιγνό Άδη στο Ε.Θ., διότι λέει, υπάρχει πόλεμος συμφερόντων. Θα σχολιάσουμε τις αιτιάσεις του κ.Πεισθέντος περί της αθωότητος του πελάτου του σε άλλο άρθρο με τίτλο ΄΄Οίκος ενοχής του Λιγνού Άδη και ζωντανή αναπαράσταση των ‘αθώων’ συμβάντων΄΄.
 
Υποθετάριον

Τα Χούγια του Λιγνού Άδη τον καταδικάζουν και δεν μπορούν να τον υπερασπιστούν

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: AVAX 19+5avax-19+5

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Εις το όνομα του ιού» της Σοφίας Μουτίδου και της ανεπάρκειας… Είδαμε & Σχολιάζουμε
«Εις το όνομα του ιού» της Σοφίας Μουτίδου και της ανεπάρκειας… Είδαμε & Σχολιάζουμε
με 0 Σχόλια 3036 Views

Σε ένα σύνολο με πολλαπλές ατέλειες… η πρωταγωνίστρια τουλάχιστον προσπάθησε…

Είδε ο Γιώργος Μπαστουνάς και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα.
Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή