Τριακόσια ευρώ πρόστιμο + μία φόλα δώρο. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5

1953 Views
Τριακόσια ευρώ πρόστιμο + μία φόλα δώρο. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5 Τριακόσια ευρώ πρόστιμο + μία φόλα δώρο. Καυστικό σχόλιο του λογοπλάστη AVAX 19+5

 
 
Άρθρο του AVAX 19+5 με αφορμή πρόστιμο που επεβλήθη σε φιλοζωική στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.
.
 
Οι φιλοζωικές δεν είναι χρηματοδοτούμενες ανάρετες ΜΚΟ αλλά οργανώσεις εθελοντικής προσφοράς ευαίσθητων πολιτών. Δικαιούνται, με κανόνες βέβαια, το ελευθέρας για περίθαλψη, σίτιση και φιλοξενία αδέσποτων. Άλλως, οι φόλες των εχθρόζωων θα κάνουν χρυσές δουλειές, εις βάρος του κοινωνικού μας πολιτισμού και φυσικά θα διασυρθούμε ως λαός και διεθνώς. Ακόμη, αυτό θα καταγραφεί ανεξίτηλα στην ιστορική μας συλλογική μνήμη και στο πολιτικό μας μητρώο. Αυτό ας το προσέξουν οι ειδήμονες της κυβέρνησης και της αστυνομίας.
 
 
Διευκρινίζεται ότι το πρόστιμο επεβλήθη σε δύο μέλη νόμιμης φιλοζωικής κατά τη μετάβασή τους από το σημείο περίθαλψης αδέσποτου, μετά από τηλεφώνημα περίοικου και στην πορεία τους να εκτελέσουν το καθημερινό τους εθελοντικό έργο που είναι η φροντίδα και η σίτιση πολλών αδέσποτων ζώων.
 
Στη σπουδή τους να προκάνουν, δεν πήραν μαζί τους, ως όφειλαν, το έντυπο μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων που τους έχει χορηγήσει ο δήμος. Το αποτέλεσμα ήταν να θεωρηθούν επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία από το αστυνομικό δαιμόνιο εκπαιδευμένου οργάνου.
 
Ηθικόν δίδαγμα: το έντυπο μετακίνησης προστατεύει την υγεία των άλλων και συμβάλει στο οικονομικό ισοζύγιο του ταμείου. Το να μπαίνουν όμως στην ίδια τιμολογημένη κατηγορία, το πρόστιμο σε μαστρωπούς και άλλα παράγωγα, με το πρόστιμο σε εκκλησίες, πιστούς και φιλόζωους, είναι αναπτυξιακό εφεύρημα ευφυούς υπουργού. Στην υπερπανδημιακή εποχή, οι coronesδεν εκπαιδεύουν πλέον τενόρους, ούτε και τηλεοπτικούς βιβλιοπώλες. Εκπαιδεύουν όλους εμάς.

Σωθήκαμε, ή μάλλον μας τελείωσαν ομοιοπαθητικά
 

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: AVAX 19+5avax-19+5

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

2 Comments

  1. <strong>ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΡΑΤΖΑΛΗ </strong>
    ΕΛΕΝΗ ΓΚΑΡΑΤΖΑΛΗ
    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕ
  2. <strong>Ελενα</strong>
    Ελενα
    Τραγικο!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή