Actors Portfolio από την Κουλτουρόσουπα και την Ειρήνη Μπαιρακτάρη, προσεχώς...

1332 Views
Actors Portfolio από την Κουλτουρόσουπα και την Ειρήνη Μπαιρακτάρη, προσεχώς... Actors Portfolio από την Κουλτουρόσουπα και την Ειρήνη Μπαιρακτάρη, προσεχώς...

 

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη μιας νέας και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας, για τον θεατρικό κόσμο της πόλης, συνεργασίας μεταξύ του Kulturosupa.gr και της φωτογράφου Ειρήνης Μπαϊρακτάρη.
 
Η Κουλτουρόσουπα, ως πολιτιστικό σάιτ έχοντας αποδείξει έμπρακτα τη μεγάλη αγάπη της στο θέατρο, στηρίζοντας με ποικίλους τρόπους το τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό, ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσει ένα ακόμα βήμα, με στόχο τη σωστή προώθηση των ενδιαφερόμενων ηθοποιών και γενικότερα καλλιτεχνών στην αναζήτηση εργασίας.
 .
.
Τί εννοούμε;
 
Τη δημιουργία ενός οργανωμένου «portfolio» με επαγγελματικές φωτογραφίες υψηλών προδιαγραφών που εγγυάται το στούντιο της έμπειρης φωτογράφου Ειρήνης Μπαϊρακτάρη και τη διαφημιστική του προώθηση με την πιστοποιημένα μεγάλη απήχηση κατά βάση στον θεατρικό κόσμο, μέσω του Kulturosupa.gr.  
 
Μια επαγγελματική ολοκληρωμένη πρόταση που λείπει γενικά από τον χώρο, ενώ είναι προφανής η αναγκαιότητά της σε εποχή έντονου ανταγωνισμού και κυριαρχίας της εικόνας, ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό κλάδο όπου πολλά κρίνονται από αυτήν. Κι εδώ το «μία εικόνα χίλιες λέξεις» δικαιώνεται πανηγυρικά και κυρίως… επαγγελματικά για τη συμμετοχή σε θεατρικά ή μουσικά σχήματα, την παραχώρηση συνεντεύξεων, τη δημιουργία αφισών κλπ.
 
.
Η πρόταση απευθύνεται σε κάθε καλλιτέχνη που συμφωνεί ότι ένα παρόμοιο «portfolio» επαγγελματικών φωτογραφιών και η προώθησή τους, αφενός αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι της προσωπικής προβολής του και αφετέρου χρησιμότατη «παρακαταθήκη» που θα συνοδεύει σταθερά το βιογραφικό του.
 
Κι όλα τούτα με μια άκρως προσιτή τιμή για την οποία ,καθώς και για τις λοιπές λεπτομέρειες της επαγγελματικής μας πρότασης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν προσωπικά.
 
.

Και πιο συγκριμένα στο «Actors Portfolio» αναλαμβάνουμε και προσφέρουμε: 

-Επαγγελματική φωτογράφηση.
 
-Περιλαμβάνει σειρά φωτογραφιών - πορτραίτων που θ αναδεικνύουν την προσωπικότητα και τις δυνατότητες έκφρασεις του φωτογραφιζόμενου.
.
Η φωτογράφιση πραγματοποιείται στον πλήρη εξοπλισμένο επαγγελματικό χώρο (στούντιο) του Photo Stores Bairaktari (Παναγή Τσαλδάρη 8, Πλησίον Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, Νεάπολη Θεσσαλονίκης).
 
.
-Όλο το φωτογραφικό υλικό παραδίδεται στον κάτοχο σε μορφή cd απεξέργαστο και κατ επιλογήν 10-15 φωτογραφίες επεξεργασμένες.
 
-Πριν την φωτογράφιση υπογράφεται συμφωνητικό για το ηθικό δικαίωμα των φωτογραφιών και την τήρηση προσωπικών δεδομένων.
 
-Το Portfolio μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά οποιονδήποτε τρόπο επιθυμεί ο καλλιτέχνης, όπως αποστολή επαγγελματικών προτάσεων, casting (οντισιόν), προσωπική προβολή μέσω κοινωνικών δικτύων κοκ
 
.
-Η φωτογράφηση πραγματοποιείται έπειτα από τηλεφωνικό ραντεβού.
 
-Το Kulturosupa.gr, δημοσιεύει το εκάστοτε φωτογραφικό υλικό συμπεριλαμβανομένου βιογραφικού σημειώματος (και εφόσον συνηγορεί ο κάτοχος), στις σελίδες του με σκοπό την προβολή τους. Επιπλέον η δημοσίευση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον κάτοχο ως σελίδα «ενημέρωσης» και προώθησης των φωτογραφιών τους.
 
-Το Kulturosupa.gr προβάλει και προωθεί το «Actors Portfolio» στις σελίδες των κοινωνικών δικτύων του Facebook, Twitter, Instagram κ.α.
 
Στα πλαίσια του πρότζεκτ «Actors Portfolio», παρέχεται η δυνατότητα φωτογράφησης προβών, πρεμιέρας, φωτογραφίες δελτίων Τύπου, συνέντευξεις, φωτογραφίσεις προώθησης σε κοινωνικά δίκτυα και άλλων χάπενινγκ.
 
.
Πληροφορίες/διευκρινήσεις/ραντεβού:
 
Μπαϊρακτάρη Ειρήνη
Τηλ: 694 445 3219
ΤσιρόγλουΙωάννης
Τηλ: 698 310 1110
 
Ακολουθήστε το «Actors Portfolio» στα social media
    -   (προσεχώς]
 
Ευχαριστούμε τους ηθοποιούς Σπύρο Σαραφιανό, Βανέσσα Μπαρρέ, Δημήτρη Χατζηθεοδοσίου και Μαίρη Ανδρέου για τις φωτογραφίες παρουσίασης.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή