Χωρίς άρθρα του ο Ελεύθερος Τύπος. 3 μήνες απλήρωτος ο ΤΙΜΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.

289 Views
 Χωρίς άρθρα του ο Ελεύθερος Τύπος. 3 μήνες απλήρωτος ο ΤΙΜΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ. Χωρίς άρθρα του ο Ελεύθερος Τύπος. 3 μήνες απλήρωτος ο ΤΙΜΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.


Χωρίς άρθρα του ο Ελεύθερος Τύπος. 3 μήνες απλήρωτος ο ΤΙΜΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ.
Τα νέα δεν είναι καλά και η «μάχη» συνεχίζεται... Ξεκινάμε με διαπίστωση χωρίς ωστόσο να βγάζουμε τελικά συμπεράσματα, ευελπιστώντας να βρεθεί άμεση λύση.
Η τρέχουσα εβδομάδα βρήκε την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος» χωρίς την αρθρογραφία του κριτικού κινηματογράφου Παναγιώτη Τιμογιαννάκη.
Ενός δημόσιου αγαπητού προσώπου που κοσμεί τη δημοσιογραφία τόσο με τα γενικού περιεχομένου άρθρα του, κυρίως όμως κριτικές για τις ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες καθώς και το σύνολο των κινηματογραφικών θεμάτων. Μη ξεχνάμε την τεράστια πείρα του και τη διεθνή αναγνώριση που έχει σε όλα τα κινηματογραφικά σαλόνια, είτε αυτά λέγονται Οσκαρ, είτε Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου, όπου και είναι μέλος της.
Και το ρεπορτάζ λέει…
Ότι ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης έχει να πληρωθεί από την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» από τον μήνα Αύγουστο χωρίς καμία εξήγηση των υπευθύνων, χωρίς κανένα συμβιβασμό για τα μεροκάματα που τρέχουν από τότε και συνεχίζουν έως σήμερα.
Βέβαια η κατάσταση είναι πάνω – κάτω γνωστή το τι συμβαίνει στο ημερήσιο Τύπο, γνωστή και η ανέχεια της ελληνικής κατάντιας, με αποτέλεσμα να αρνηθεί ο δημοσιογράφος να στείλει νέο υλικό του στην εφημερίδα, εάν δεν πληρωνόταν όπως όφειλαν τόσο καιρό.
Κριτικές την περασμένη Πέμπτη δεν δημοσιεύτηκαν από τον ίδιο, παρά μια παρουσία ταινιών τους από άλλο συνάδελφο και ο ίδιος μάλλον δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω...
Εμείς ευχόμαστε να λυθούν άμεσα όλες οι εκκρεμότητες και οι εκατοντάδες πιστοί αναγνώστες του να συνεχίζουν να ενημερώνονται καθημερινά, όπως ανελλιπώς το κάνει τα τελευταία χρόνια.
«Κ»

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
O τενόρος Κωνσταντίνος Κληρονόμος μιλά εφ’ όλης της ύλης στην Κουλτουρόσουπα.
O τενόρος Κωνσταντίνος Κληρονόμος μιλά εφ’ όλης της ύλης στην Κουλτουρόσουπα.
με 0 Σχόλια 594 Views

Με συνεργασίες σε σκηνές Ελλάδας και εξωτερικού, ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο αλλά και ρόλους σε σπουδαίες όπερες , σπουδές με υποτροφίες και διακρίσεις ο #ΚωνσταντίνοςΚληρονόμος με αφορμή τη συμμετοχή του στη συναυλία #SwingingChristmas μιλά στη #ΜαρίαΓρηγοριάδου αποκλειστικά για την Κουλτουρόσουπα

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή