Βίντεο. Παρέα χθες βράδυ με τον Σταμάτη Κραουνάκη στη Θεσσαλονίκη.

205 Views
 Βίντεο. Παρέα χθες βράδυ με τον Σταμάτη Κραουνάκη στη Θεσσαλονίκη. Βίντεο. Παρέα χθες βράδυ με τον Σταμάτη Κραουνάκη στη Θεσσαλονίκη.

Βίντεο. Παρέα χθες βράδυ με τον Σταμάτη Κραουνάκη στη Θεσσαλονίκη.

Είναι μια αγαπημένη συνήθεια του Σταμάτη Κραουνάκη. Αντί για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, μάζωξη σε ταβερνείο, "να σας δω, να πιούμε, να τα πούμε λίγο.", έλεγε το δελτίο τύπου-πρόσκληση προς τα μέσα.
Και χθες βράδυ, στο «Ελιά λεμόνι» δημιουργήθηκε κυριολεκτικά το αδιαχώρητο, θέλαμε και εμείς «να δούμε, να μιλήσουμε, να τον ακούσουμε, να τον αγκαλιάσουμε»… Σταμάτης είναι αυτός και σπάνιες οι μουσικές του εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη. Φορώντας ένα μπλουζάκι με το γενέθλιο αριθμό «55», αλλά και σήμα κατατεθέν των παραστάσεων του, δήλωσε πως και αυτές θα είναι οι τελευταίες του εμφανίσεις ζωντανά στη σκηνή… Θα αποσυρθεί από τη νύχτα για να αφοσιωθεί στις μουσικές του. Αδυνατούμε και αρνούμαστε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο, γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι κυριολεκτικά η χαρά της δημιουργίας… Η ενέργεια και το παθος, είναι συνυφασμένα με τον χαρακτήρα και τη δουλειά του, όσο και η επαφή με τον κόσμο που το ακολουθει για πολλά χρόνια.
Οι μουσικές παραστάσεις του Σταμάτη Κραουνάκη, ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου [και κάθε Σάββατο] στο Love Casual living, θα είναι μόνο 5 εμφανίσεις και κατ ιδίαν μου είπε ότι πρόκειται για μια μεγάλη ανάδρομη όλων των τραγουδιών του σε μια non stop παράσταση διάρκειας, κοντά στις 3 ώρες… Παρεα του θα έχει ντόπιο Θεσσαλονικιώτικο «υλικό», που θα μας ΚΑΤΑπλήξει…
Το βέβαιο είναι θα είμαστε εκεί, ευελπιστώντας και να μη κρατήσει το λόγο του…
Ο λαός του δεν έχει χορτάσει Σταμάτη Κραουνάκη...
Χθες βράδυ, Τρίτη 29 Νοεμβρίου στο ΕΛΙΑ ΛΕΜΟΝΙ. Καλωσόρισμα Σταμάτη Κραουνάκη για τις 5 μοναδικές εμφανίσεις [και τελευταίες ;;;] του στο Love Casual living στη Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Γιάννης Τσιρόγλου
Γιάννης Τσιρόγλου
Διευθυντής Kulturosupa.gr - e-mail: kulturosupa2@gmail.com

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Οι μάρτυρες των Αθηνών» στο Θέατρο Σταθμός
«Οι μάρτυρες των Αθηνών» στο Θέατρο Σταθμός
336 Views

 Με κύριους άξονες την ατομικότητα και την ενσυναίσθηση οι «Μάρτυρες των Αθηνών» αφηγούνται την προσωπική και τη συλλογική ιστορία ενός ολόκληρου λαού, εβδομηνταπέντε χρόνια μετά την Απελευθέρωση της Αθήνας.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή