Βάλε το bannerάκι σου στην Κulturosupa με μόλις 100 ευρώ για ΟΛΗ την σαιζόν 2012-2013.

117 Views
Βάλε το bannerάκι σου στην Κulturosupa με μόλις 100 ευρώ για ΟΛΗ την σαιζόν 2012-2013. Βάλε το bannerάκι σου στην Κulturosupa με μόλις 100 ευρώ για ΟΛΗ την σαιζόν 2012-2013.


Βάλε το bannerάκι σου στην Κulturosupa με μόλις 100 ευρώ για ΟΛΗ την σαιζόν 2012-2013. Το site της Kulturosupas, το μοναδικό που έχει λόγο και παρουσία σε όλα τα πολιτιστικά δρώμενα [και όχι μόνο], με εκατοντάδες καθημερινές επισκέψεις στη σελίδα του και πέραν των 10.000 φίλων στα 3 προφίλ του στο Facebook, προσφέρει σε όλη την ΚΟΥΛΤΟΥΡΟπαρέα και προβάλει την δουλειά σου...
αν είσαι, θεατρική, ή  χορευτική ομάδα, μουσικό συγκρότημα, αν ασχολείσαι με τα εικαστικά και παράγεις έργο, αν έχεις ένα εργαστήριο και θέλεις να προβάλεις μαθήματα και ανακοινώσεις, αν έχεις ή είσαι μέλος σε πολιτιστικό σύλλογο, επιπλέον,  θεατρικοί χώροι, πολιτιστικά ιδρύματα, σχολές, μουσικές σχολές, εκδοτικοί οίκοι, καταστήματα art, κ.α.
Τώρα με μόλις 100 ευρώ, μπορείς να έχεις μόνιμα στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ της Kulturosupas το λογότυπο σου και με link να παραπέμπτει στη σελίδα σου [site, blog, facebook], ή οπουδήποτε μπορούν να σε βρουν κλικάροντας αμέσως. Επιπλέον, όλες οι πολιτιστικές δραστηριότητες σου θα προβάλλονται με δελτία τύπου που θα μας στέλνεις και θα αναρτούνται στην «Κ» για μια σαιζον [Οκτ-Μαιος] και χωρίς περιορισμούς.
Με τον τρόπο αυτό, προβάλεις την δουλειά σου, αναδεικνύεις τις δραστηριότητες σου, εύκολα, έξυπνα, αποδοτικά, οικονομικά.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 6983 101 110 [τμήμα διαφημίσεων],

ή στο mail kulturosupa@yahoo.gr


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Τι οδήγησε τη γη στην εποχή των παγετώνων
Τι οδήγησε τη γη στην εποχή των παγετώνων
με 0 Σχόλια 417 Views

 Η συντριβή ενός τεράστιου αστεροειδούς γέμισε ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα με μεγάλες ποσότητες σκόνης προκαλώντας μια σπάνια εποχή των παγετώνων και ενισχύοντας έτσι τη βιοποικιλότητα, σύμφωνα με νέα σουηδική έρευνα.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή