ΣΥΖΑΘΛΟΣ ένας ξεχωριστός αγώνας βουνού: Ζήσε τη χαρά της άθλησης, της επαφής με τη φύση.

946 Views
ΣΥΖΑΘΛΟΣ ένας ξεχωριστός αγώνας βουνού: Ζήσε τη χαρά της άθλησης, της επαφής με τη φύση. ΣΥΖΑΘΛΟΣ ένας ξεχωριστός αγώνας βουνού: Ζήσε τη χαρά της άθλησης, της επαφής με τη φύση.

ΣΥΖΑΘΛΟΣ ένας ξεχωριστός αγώνας βουνού: Ζήσε τη χαρά της άθλησης, της επαφής με τη φύση.

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Διαταραχές Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες "ΣΥΖΩΗ" (πρώην "Αμυμώνη-Σύλλογος Θεσσαλονίκης"), διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ένα μεγάλο αγώνα βουνού με τρεις διαδρομές για διαφορετικές απαιτήσεις.

Σκοπός του αγώνα είναι όσο το δυνατό περισσότεροι συμπολίτες μας να ζήσουν τη χαρά της άθλησης, της επαφής με τη φύση, της υγιεινής ζωής, αλλά και να γνωρίσουν τις δράσεις του Συλλόγου ενισχύοντας ταυτόχρονα τις προσπάθειές μας για ισότιμη εκπαίδευση και κοινωνική ένταξη των παιδιών μας με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.syzathlos.gr, ενημερωθείτε, διαλέξτε μια από τις τρεις διαδρομές 27, 15 ή 5 χιλιομέτρων, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής, πληρώστε ως δωρεά στο Σύλλογο το ποσό που αντιστοιχεί στη διαδρομή και ελάτε το πρωί της Κυριακής 15 Νοεμβρίου 2015 στο πανέμορφο δάσος του Σέϊχ Σου, να χαρούμε μαζί έναν αγώνα διαφορετικό στον οποίο όλοι θα είμαστε νικητές.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο