Εκδήλωση με θέμα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα» στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. Είσοδος ελεύθερη.

738 Views
Εκδήλωση με θέμα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα» στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. Είσοδος ελεύθερη.  Εκδήλωση με θέμα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα» στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki. Είσοδος ελεύθερη.

Εκδήλωση με θέμα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα» στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Εκδήλωση με θέμα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα» διοργανώνει το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια, στο πλαίσιο του MONEY SHOW στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στις 10:30 στην αίθουσα Ballroom I.
Βασικός στόχος της εκδήλωσης είναι η ανταλλαγή εμπειριών και πρακτικών με στόχο την επανεξέταση του στρατηγικού ρόλου των γυναικών στους τομείς της πολιτικής, της εκπαίδευσης, των επιστημών, του πολιτισμού και της επικοινωνίας.
Την ημερίδα θα χαιρετίσει η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, κα Αικατερίνη Τζιτζικώστα, ομιλήτριες είναι η Ευρωβουλευτής κα Νίκη Τζαβέλλα, η κα Αικατερίνη Σαρρή, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών και η κα Αικατερίνη Καλλιγκάτση, Ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ICTV HELLAS SA και της Choice XS Plc. Τη συζήτηση θα συντονίσει η κα Δέσποινα Αμαραντίδου, μέλος ΔΣ του Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες.
 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια στο email: unescenter@the.forthnet.gr ή στα τηλ.: 231422270 & 2310423152.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις
In Tempo Thess με τους Inside Joke: «Στις ροκ συνθέσεις μας, το κλαρινέτο κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο»
In Tempo Thess με τους Inside Joke: «Στις ροκ συνθέσεις μας, το κλαρινέτο κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο»
με 0 Σχόλια 2430 Views

Ο ήχος τους συνδυάζει τη ροκ μουσική με την ελληνική παράδοση μια και στα τραγούδια τους πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το κλαρίνο. Πώς προέκυψε όμως αυτό το ιδιαίτερο αποτέλεσμα;  Συνέντευξη στην Βένια Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα.  


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή