Χριστουγεννιάτικο bazaar «Άγιος Στυλιανός»: Μια ζεστή αγκαλιά στα παιδιά του ιδρύματος σαν να είναι δικά σας.

585 Views
Χριστουγεννιάτικο bazaar «Άγιος Στυλιανός»: Μια ζεστή αγκαλιά στα παιδιά του ιδρύματος σαν να είναι δικά σας. Χριστουγεννιάτικο bazaar «Άγιος Στυλιανός»: Μια ζεστή αγκαλιά στα παιδιά του ιδρύματος σαν να είναι δικά σας.

 Χριστουγεννιάτικο bazaar «Άγιος Στυλιανός»: Μια ζεστή αγκαλιά στα παιδιά του ιδρύματος σαν να είναι δικά σας. 

Με περίσσευμα ψυχής και αγάπης μέλη του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών και Αναδόχων Οικογενειών του Δημοτικού Βρεφοκομείου "Άγιος Στυλιανός" προσφέρουν μια ζεστή αγκαλιά στα παιδιά του ιδρύματος σαν να είναι δικά τους.
 
Αυτά δέχονται τις εθελόντριες με χαρά και απολαμβάνουν φροντίδα και στοργή. Όσο περισσότερη αγάπη δείχνουν οι εθελοντές τόσο ποιο πολύ βοηθούν στην προσωπική ανάπτυξη των παιδιών που στερήθηκαν την θαλπωρή της φυσικής τους οικογένειας. Η αγκαλιά του κάθε εθελοντή είναι γεμάτη με τα βρέφη και νήπια του βρεφοκομείου καθώς αυτά είναι τα παιδιά της καρδιά τους.
 
Ο καθένας από εμάς μπορεί να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στο έργο των ακούραστων εθελοντών μετέχοντας στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του Σ.Φ.Ε. "Άγιος Στυλιανός". Το ραντεβού δίνεται στις 26 Νοεμβρίου 2016 στον χώρο του Ιδρύματος στην οδό 28ης Οκτωβρίου 99. Αμέσως μετά την λιτανεία της εικόνας Αγίου Στυλιανού το πρωί του Σαββάτου θα ξεκινήσει το bazaar όπου μέχρι τις 8.00 το βράδυ σας περιμένουμε να ενισχύσετε την προσπάθεια μας καθώς και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.
 
Ελάτε να αγοράσετε χειροποίητες δημιουργίες από το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Συλλόγου μας( κούκλες,διακοσμητικά,σαπούνια,χριστ.στεφάνια,μαρμελάδες,λικέρ,γλυκά κ.λ.π)
 
Στο bazaar μας θα έχετε την δυνατότητα γνωρίσετε το έργο μας και να βοηθήσετε στον αγώνα μας. Όλοι μαζί μπορούμε να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας στα παιδιά του Δημοτικού Βρεφοκομείου "Άγιος Στυλιανός" που χρειάζονται περισσότερο από όλους μας την υποστήριξη μας. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών του Ιδρύματος και των αναδόχων οικογενειών. Σας Περιμένουμε.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Τσιρόγλου Ιωάν.
Τσιρόγλου Ιωάν.
Διευθυντής Kulturosupa.gr - e-mail: kulturosupa2@gmail.com

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Πρεμιέρες Οκτωβρίου 2022 - Αρχείο Θεατρικών παραστάσεων Θεσσαλονίκης.
Πρεμιέρες Οκτωβρίου 2022 - Αρχείο Θεατρικών παραστάσεων Θεσσαλονίκης.
με 0 Σχόλια 1319 Views

τι είδε, τι έχασε αλλά και να ξαναθυμηθεί με όλες τις θεατρικές πρεμιέρες που δόθηκαν τον μήνα Οκτώβριο 2022 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου το Kulturosupa.gr συντάσσει την πιο ενημερωμένη παραστασιολογία προς ενημέρωση σας επί 15 συναπτά έτη.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη