«Χριστούγεννα μαζί» στους δρόμους και τις πλατείες της Θεσσαλονίκης. Ολο το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων 10-31 Δεκεμβρίου 2016

616 Views
«Χριστούγεννα μαζί» στους δρόμους και τις πλατείες της Θεσσαλονίκης. Ολο το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων 10-31 Δεκεμβρίου 2016 «Χριστούγεννα μαζί» στους δρόμους και τις πλατείες της Θεσσαλονίκης. Ολο το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων 10-31 Δεκεμβρίου 2016

«Χριστούγεννα μαζί» στους δρόμους και τις πλατείες της Θεσσαλονίκης. Ολο το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων 10-31 Δεκεμβρίου 2016

Τον προγραμματισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, που περιλαμβάνει τον εορταστικό διάκοσμο της πόλης καθώς και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν ενόψει των Χριστουγέννων, παρουσίασε σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο Δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης, πλαισιωμένος από τη Διοίκηση του Δήμου και τον Ομότιμο Καθηγητή της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, αρχιτέκτονα και σκηνογράφο, Απόστολο Βέττα και τους συνεργάτες του.
 
Το πρόγραμμα με γενικό τίτλο «Χριστούγεννα μαζί», περιλαμβάνει δράσεις για παιδιά, μουσική, χορό, εικαστικά, θέατρο και παράλληλα δρώμενα. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, στις 20.00, με τη φωταγώγηση του εορταστικού διακόσμου της πλατείας Αριστοτέλους και με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης και του χορευτικού σχήματος «Jingle Jitterbugs» και ολοκληρώνονται το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 με τον αποχαιρετισμό του 2016, στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης, λίγο μετά τις 20.30.
 
Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε ο Δήμαρχος, το κόστος του διάκοσμου που κατασκευάζεται ανέρχεται σε 170.000€, ποσό το οποίο εξασφαλίστηκε αποκλειστικά μέσω των χορηγιών, ενώ το συνολικό κόστος του καλλιτεχνικού προγράμματος το οποίο επωμίζεται ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ανέρχεται σε 140.000€ και θα κατανεμηθεί σε περίπου 300 καλλιτέχνες που θα παρουσιάσουν 130 εκδηλώσεις στο διάστημα των γιορτών.
 
Αναφερόμενος στο καλλιτεχνικό σκέλος του προγραμματισμού, ο Πέτρος Λεκάκης, εκτίμησε ότι και αυτό χαρακτηρίζεται από καινοτομία, καθώς για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν τόσες πολλές εμφανίσεις καλλιτεχνών μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης σημείωσε ότι στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς θα στηθεί η παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά, για πρώτη φορά οργανωμένα, όπου θα στεγαστούν ΜΚΟ δίνοντας μια ξεχωριστή νότα. Υπενθύμισε, επίσης, ότι η πρόταση για τον εορτασμό των φετινών Χριστουγέννων υιοθετήθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενώ ευχαρίστησε τη Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας, η οποία παρήγαγε το τηλεοπτικό και το ραδιοφωνικό σποτ.
 
Όσον αφορά στη συμμετοχή των φοιτητών και των ομάδων που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά, ο Απόστολος Βέττας τη χαρακτήρισε εξαιρετικά ελπιδοφόρα για το μέλλον της εποχής μας, ενώ για το καλλιτεχνικό σκέλος προγραμματισμού, τόνισε χαρακτηριστικά: «Το εγχείρημα να κάνεις μια πρόταση, ένα μέρος της οποίας αφορά το σχεδιασμό του χώρου και ένα άλλο, την καλλιτεχνική δραστηριότητα, είναι μεγάλο ζήτημα. Το ρισκάρισα και ομολογώ ότι, παρά τις προσωπικές μου απόψεις, κάναμε πολύ καλά που απευθυνθήκαμε στους νέους και όχι μόνο καλλιτέχνες της πόλης που εδώ και χρόνια δημιουργούν, και ομολογώ ότι εκεί έγκειται και η πρωτοτυπία της υπόθεσης».
 
Για τη φιλοσοφία των μουσικών εκδηλώσεων μίλησε ο συνθέτης, Κώστας Βόμβολος. «Ξεκίνησα από την ιδέα του Απόστολου Βέττα για δρώμενα που θα παρουσιάζονται στον δρόμο, σε ώρες αγοράς, για τον κόσμο που θα περάσει, θα δει, θα καθίσει ή θα ενδιαφερθεί. Επιπλέον, η λογική ήταν να είναι ευέλικτα, ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες».
 
Αναφερόμενος στις θεατρικές δράσεις, ο σκηνοθέτης των Δράσεων Δρόμου και της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, Χρήστος Θεοδωρίδης σημείωσε ότι «βασικό χαρακτηριστικό των θεατρικών δράσεων του προγράμματος είναι ότι δεν θέλαμε να κάνουμε θέατρο στο δρόμο αλλά Θέατρο Δρόμου», ενώ διευκρίνισε: «δεν παρουσιάζουμε μια έτοιμη παράσταση τοποθετημένη σε ένα σημείο της πόλης, δρόμο ή πλατεία, αλλά δημιουργούμε θεατρικά δρώμενα που ξαφνικά εμφανίζονται δίπλα στους περαστικούς και τους θέτουν την επιλογή είτε να τα παρατηρήσουν είτε να τα προσπεράσουν. Είναι οι εικόνες που είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε στην πόλη και οι οποίες ζωντανεύουν με τρόπο παράδοξο».  
Τέλος, αναφορικά με το χριστουγεννιάτικο σκηνικό, ο υπεύθυνος της Tetragon, Γιώργος Ιωαννίδης, διευκρίνισε ότι τα τελευταία 30 χρόνια η συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρία αναλαμβάνει αντίστοιχες διοργανώσεις κατά την περίοδο των γιορτών στην Θεσσαλονίκη. «Προσπαθήσαμε σε ελάχιστο χρόνο να υλοποιήσουμε τις ιδέες της ομάδας του Απόστολου Βέττα και σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι όλα θα είναι έτοιμα στον χρόνο που πρέπει».

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
20:00 Τα Φώτα Ανάβουν...
Μουσική | Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης 
Χορός | JingleJitterbugs
Τα «Retro Χριστούγεννα των Jitterbugs skg» μας μεταφέρουν μουσικά και χορευτικά με μια ρετρό και γιορτινή διάθεση – τις εποχές των δεκαετιών από τα τέλη του ’30, του ’40 και του ’50 σε κάποια ρετρό χριστούγεΤα «Retro Χριστούγεννα των Jitterbugs skg» μας μεταφέρουν μουσικά και χορευτικά με μια ρετρό και γιορτινή διάθεση – τις εποχές των δεκαετιών από τα τέλη του ’30, του ’40 και του ’50 σε κάποια ρετρό χριστούγεννα αλλοτινών εποχών!!ννα αλλοτινών εποχών!

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
13:30 Χορός | Κόκκινη κλωστή δεμένη... 
14:00 Μουσική | Κρουστόφωνο 
17:00 Θέατρο & Δραστηριότητες για παιδιά | Οικογένεια Νώε -Παραγωγή: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος 
Την ιστορία του κατακλυσμού όπως την μετέφεραν στο θέατρο η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Θωμάς Μοσχόπουλος σκηνοθετεί η Στέλλα Μιχαηλίδου σε αυτή την παράσταση του ΚΘΒΕ. Ενώ ολόκληρος κόσμος βυθίζεται, μια κιβωτός παλεύει με τα κύματα. Ο προνοητικός Νώε, τα παιδιά και τα εγγόνια του, μαζί με δεκάδες ζώα, όχι μόνο ήμερα αλλά και άγρια, ταξιδεύουν και αγωνίζονται για την επιβίωση

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
17:00 Μουσική | Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (σύνολομοντέρνας μουσικής)
17:30 Μουσικοθεατρική αφήγηση παραμυθιού| Εδώ Χριστούγεννα της Στέλλας Νούλη

ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
17:00 Μουσική | Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (σύνολο μοντέρνας μουσικής) 
17:30 Μουσικοθεατρική αφήγηση παραμυθιού | Εδώ Χριστούγεννα της Στέλλας Νούλη
Eνας ηθοποιός και ένας μουσικός “συνομωτούν “ και αφηγούνται χριστουγεννιάτικα παραμύθια στους περαστικούς

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
17:00 Μουσική | Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης -Σύνολο «Μουσικές του κόσμου», «Ένας ... ιπποπόταμος για τα Χριστούγεννα» / Σύνολο Παραδοσιακών Κρουστών 
17:30 Μουσικοθεατρική αφήγηση παραμυθιού | Εδώ Χριστούγεννα της Στέλλας Νούλη

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
17:00 Μουσική | Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (σύνολο λαϊκό-ρεμπέτικο) 
17:30 Μουσικοθεατρική αφήγηση παραμυθιού| Εδώ Χριστούγεννα της Στέλλας Νούλη
18:00 Μουσική | Onlacrimae
Μια περιήγηση με όχημα τις μικρές αλμυρές σταγόνες που κυλούν από τα μάτια. Το on lacrimae κυλιέται μεταξύ εσωστρέφειας και θορύβου, φλερτάροντας προκλητικά με την ποπ μουσική και τον αυτοσχεδιασμό.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Θεατρικό δρώμενο| Ρούχο -Παραγωγή: ‘Χριστούγεννα Μαζί 2016’
Ένας σκούφος, ένα παλτό, μία φούστα, ένα κιμονό, ένα αδιάβροχο, μία φουστανέλα, ένα τουρμπάνι, μία φανέλα, ένα φουστάνι, μία κελεμπία, ένα κασκόλ, ένα σαλβάρι, ένα κιλτ, μία μπούρκα,  ένα γιλέκο, ένα σάρι, σκόρπια στο δρόμο…
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
17:00 Μουσική | Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (σύνολο ελληνικής παραδοσιακής μουσική)
17:30 Μουσικοθεατρική αφήγηση παραμυθιού | Εδώ Χριστούγεννα της Στέλλας Νούλη
18:00 Μουσική | InnuendoTrio
Το project των Innuendo Trio πραγματεύεται καλλιτεχνικά την κατάρριψη των συνόρων. Ο κόσμος που φέρουν με τις διασκευές τους είναι επηρεασμένος από ένα ευρύ μουσικό φάσμα. Η Ανατολή, Διψασμένη, πίνει νερό σε δυτικούς πρόποδες και αντιστρόφως.
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΑΤΕΙΑ
17:00 – 21:00 Δράσεις για παιδιά | Γιορτινά Παιχνίδια στην Πλατεία- Διοργάνωση: ΙΕΚ ΑΚΜΗ 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
12:00 - 14:00 Δραστηριότητες για παιδιά | Face Painting - Διοργάνωση: ΙΕΚ ΑΚΜΗ 
12:00 - 14:00 Θεατρικό δρώμενο | Μια ζεστή μέρα του χειμώνα -Διοργάνωση: Πανελλήνιος Σύλλογος Ερασιτεχνικού Φοιτητικού Θεάτρου 
11:30 -13:30 Μουσική & Χορός| Εκδήλωση Λαογραφικού Ομίλου ΧΑΝΘ 
13:30 Δρώμενο| Ραγκουτσάρια Καστοριάς - Διοργάνωση: Δήμος Καστοριάς 
17:00 Θέατρο & Δραστηριότητες για παιδιά | Οικογένεια Νώε -Παραγωγή: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος 
17:30 Χορός & Μουσική| Flamenco...στο δρόμο! -Διοργάνωση: Studio Flamenco Pellizco
Συντελεστές Νιόβη Μπένου – Φλώρα Τσουκαλά, χορεύτριες-χορογράφοι flamenco / Studio Flamenco Pellizco. To Studio Flamenco Pellizco φέρνει το flamenco στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!
Τραγούδι, κιθάρα και χορός γίνονται ένα σε μια μεγάλη γιορτή δρόμου (fiesta) και μας ταξιδεύουν στα σοκάκια της Ανδαλουσίας με την ζωντάνια και την εκρηκτικότητα που χαρακτηρίζουν την ιδιαίτερη αυτή τέχνη.
8:00 Μουσική| Λάργκο

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
11:00 – 14:00 Χορός | Καρυοθραύστης στο δρόμο -Παραγωγή:‘Χριστούγεννα Μαζί 2016’. Με τη συνεργασία: Σχολή Χορού Full out,  Diagonal ΣχολήΧορού, ARABESQUE Dance Schools, Σχολή Χορού Indancestrial, Σχολή Χορού Άσπα Βασιλείου, Σχολή Χορού Άσπας Φούτση.
Με αφορμή το κλασικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι και αγαπημένο μπαλέτο και την αναγνωρίσιμη μουσική του Τσαϊκόφσκι, Σχολές Χορού της πόλης φέρνουν τον χορό στους δρόμους της πόλης.
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΑΤΕΙΑ 
12:00 Διαδραστικό εικαστικό δρώμενο| Ο δρόμος της ομορφιάς - Παραγωγή: ‘Χριστούγεννα Μαζί 2016’ σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Καθρέφτη, καθρεφτάκη μου, ποια είναι η πιο όμορφη του κόσμου;
Είμαι εγώ;
Πες μου, τι πρέπει να κάνω για να γίνω ακόμα πιο όμορφη;
Και ποιος είναι αυτός που θα με συνοδέψει στο «δρόμο της ομορφιάς»;
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
17:30 – 20:30 Happening | Santa Run
21:30 Μουσική | Συναυλία-έκπληξη για τον τερματισμό του Santa Run
ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ
20:00 Μουσική | Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
21:00 Μουσική | Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης 

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΑΝΙ/Οδός Βλάλη
12.00 Χορός |Γεύσεις–Δροσιά Τριαντάκη
Πρόκειται για μια site – specific χοροθεατρική performance που αναφέρεται στο συγκεκριμένο τόπο παρουσίασής της ( στοά Μοδιάνο ) και καθορίζεται από το χρόνο ( ανοιχτή αγορά ). Οι ήχοι της ανοιχτής αγοράς ως χώρος συνάθροισης, ανταλλαγής, επικοινωνίας συνυπάρχουν με τη μουσική και την κίνηση.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
17:00 Μουσική |Onlacrimae
18:00 Μουσική|The Dreamers
Οι Dreamers είναι μια επταμελής μπάντα που παίζει αγγλόφωνο indie rock. Έχουν εμφανιστεί σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και σε μερικές από τις σημαντικότερες μουσικές σκηνές της χώρας. Το ομώνυμο ντεπούτο τους κυκλοφόρησε το 2013, ενώ στις αρχές του 2017 αναμένεται η δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά.
ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
19:30Μουσική| Χριστουγεννιάτικη Συναυλία Κρατικού ΩδείουΘεσσαλονίκης
.
ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΤΣΙΜΙΣΚΗ & ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
12:00–14:00 Δραστηριότητες για παιδιά|Γλυκά Χριστούγεννα-σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
12:00Χορός|Όνειρα του Bollywood
Ινδικός χορός Bollywood με την χορογράφο και δασκάλα Ανθή Καμαριώτη,τη συνοδεύει η χορεύτρια Ειρήνη Τσιτσίνια.
12:30 Χορός|Χορός και μουσική από τη βόρεια Ινδία
13:00 Χορός |Oriental Αιγυπτιακός της Ανθής Καμαριώτη
ΣΤΟΑ ΛΕΒΗ ΜΕΝΕΞΕ
17:00 Μουσική |Θύμιος Ατζακάς & James Wyliein Duo
Δύο διεθνείς μουσικοί, συνθέτες και παραγωγοί συναντιούνται για πρώτη φορά σαν ντουέτο, σε μία εικοσάλεπτη μουσική αφήγηση, εξερευνώντας τα κοινά τους ηχοποιητικά τοπία.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
17:00 Μουσική | Stringless (Oh,STRINGLE bells!)
Ω, STRINGLE bells!!! Χριστούγεννα!!! Καθείς και το τραγούδι του! Τα Χριστούγεννα της μπάμπως και του τσέλιγκα. Τα Χριστούγεννα της Λολίτας. Του Γιάννη και της Μαίρης. Τα Χριστούγεννα της χοντρής που κάνει δίαιτα… Χριστούγεννα στην Ισπανία και την Αγγλία του 16ου αιώνα. Χριστούγεννα από τον Καύκασο, τη Θράκη, την Ικαρία. Και μια αγκαλιά γεμάτη δώρα – γεμάτη τραγούδια. Μια εντελώς πρωτότυπη μουσική πρόταση όπου η φωνή και το ανθρώπινο σώμα, γίνονται οι πρωταγωνιστές, ή καλύτερα οι… πρωταγωνίστριες της βραδιάς. 5 κορίτσια , 5 γυναίκες, 5 Στρίγκλες Ελάτε να σας τα … ψάλλουν, σε ένα αλλιώτικο χριστουγεννιάτικο βράδυ.
18:00 Μουσική |InnuendoTrio
18:30-19:00 Χορός |Μπαλέτο & Μοντέρνος Χορός από τη ΧΑΝΘ
.
ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
12:30 Χορός& Μουσική|Flamenco... στο δρόμο!
13:00 Μουσική| Η Κάρμεν του Χειμώνα της Μαρίας Θωίδου
13:30 Χορός |Χριστουγεννιάτικη παρουσίαση Λάτιν χορών
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
17:00Μουσικοθεατρική παράσταση |Ο γάιδαρος ο Μένιος, ο παραχαϊδεμένος
18:00 Μουσική |Πλειάδες «Πολυφωνικές Διαδρομές»
18:30Μουσική|Σχήμα Κρουστών από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης
20:00Μουσική|Χειμερινοί Κολυμβητές
ΣΤΟ ΑΛΕΒΗ ΜΕΝΕΞΕ
19:00 Μουσική|Θύμιος Ατζακάς & JamesWylie in Duo
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ21:00 Μουσική|ΣυμφωνικήΟρχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης
,
ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
12:30 Μουσική| Δήμος Γκουνταρούλης – βιολοντσέλο σόλο
13:30 Μουσική | Απ’ την Πόλη ένας μόρτης – μια μουσική παράσταση στον Αντώνη Νταλγκά του Γιάννη  Διονυσίου
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
15:00 -16:30 Θέατρο δρόμου | Θέλετε ν’ ακούσετε ένα ποίημα; -
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
17:30 Μουσική | Σχήμα Πνευστών από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης
18:30 Χορός & Μουσική | Flamenco... στο δρόμο!
ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ/ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ
20:30 Μουσική | Siganidae trio
ΧΑΝΘ
20:30 Μουσική | Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΑΝΙ/Οδός Βλάλη
12.00 Χορός | Γεύσεις –Δροσιά Τριαντάκη 
ΧΑΝΘ
12:00 Δραστηριότητες ενηλίκων | Παίζουν και τα μεγάλα παιδιά 
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
12.00 Μουσική | Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης 
12:00-17:00 Εὐτυχολόγιον, σε πέντε μέρη της Ελένης Ευθυμίου
Τραγούδια με ευχές ανάμεσα στο κινούμενο πλήθος. Ευχές από τους περαστικούς. Κρυφές ευχές. Φανερές ευχές. Ελπίδες μοναχικών περαστικών ανθρώπων. Ευχές στους τοίχους της πόλης. Ευχές που κινητοποιούν. Ευχές που ποτέ δε θα πραγματοποιηθούν. Σκέψεις για τις στιγμές που θα έρθουν, κρυφά σημειώματα.
ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ...
13:00 Δραστηριότητες ενηλίκων | Ο θησαυρός των Χριστουγέννων-Διοργάνωση: Ουκ Νουκ
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
12:00 Μουσική| Skelters
12:30 Μουσική| ΘεσΣΑΞλονίκη ορχήστρα σαξοφώνων
13:30 Μουσική| Stringless (Oh, STRINGLE bells!)
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 
12:00 –14:00 Δραστηριότητες για παιδιά| Γλυκά Χριστούγεννα-σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και το PLAISIR
16:00 Κουκλοθέατρο| Το δώρο -Παραγωγή: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος 
17:00 Χορός | GrooveTheory
17:30 Μουσική | «Τα Μυστικά του Κήπου» -τα παιδικά τραγούδια του Νίκου Κυπουργού
19:00 Χορός| Aerial Dance -Διοργάνωση: Aerial Arts
19:30 Μουσικοχορευτική παράσταση| Καλλιτεχνικό ΣχολείοΘεσσαλονίκης
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
15:00-16:30 Θέατρο δρόμου | Θέλετε ν’ ακούσετε ένα ποίημα; 
ΟΔΟΣ ΛΑΣΣΑΝΗ
17:00 Θεατρικό Δρώμενο | Η μηχανή των Χριστουγέννων -
18.30 Χορός | Κίνηση –ΑκινησίατηςΜαριάνθη Ψωματάκη
ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ/ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ
20:00 Μουσική | Τσιγγάνικα Χριστούγεννα -Διοργάνωση: Φάρος του Κόσμου

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΑΝΙ 
11:00 Θεατρικό δρώμενο | 
Μια τρελή τρελή γαλοπούλα -Παραγωγή: ‘Χριστούγεννα Μαζί 2016’ 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ –ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ
11:00 Μουσική | Η Μπάντα της Αστυνομίας
11:00 Δραστηριότητες για παιδιά | Τα δώρα των τροχονόμων. Μια πρωτοβουλία της Διευθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης
13:00 Μουσική | Παιδική Χορωδία ΙΝ Γεννήσεως Θεοτόκου Καρδίας
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
12:00-17:00 Happening| Εὐτυχολόγιον, σε πέντε μέρη της Ελένης Ευθυμίου
ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ...
13:00 Δραστηριότητες ενηλίκων | Ο θησαυρός των Χριστουγέννων-Διοργάνωση: Ουκ Νουκ
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Θεατρικό δρώμενο | Ρούχο -Παραγωγή: ‘Χριστούγεννα Μαζί 2016’ 
Χορός | Ξαφνικό Πλήθος -Παραγωγή: ‘Χριστούγεννα Μαζί 2016’ 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
12:30 Χορός| Aerial Dance -Διοργάνωση: Aerial Arts 
13:00 Μουσική | Αουρέκιος ο ταχυδρόμος 
13:30 Μουσική | Απ’ την Πόλη ένας μόρτης –μια μουσική παράσταση στον Αντώνη Νταλγκά του Γιάννη Διονυσίου
15:30 Δραστηριότητες για παιδιά | Στέλνω τις ευχές μου ψηλά
17:00-21:00 Δραστηριότητες για παιδιά | Τα Χριστούγεννα ξαναζωντάνεψαν
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
19:30 Μουσική | Λεμονοστιφέλ
20:30 Μουσική| Stringless(Oh, STRINGLE bells!)

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΡΕΝΩΝ / ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 
19:00 Θεατρικό δρώμενο | Τα Ερωτικά της Κυριακής Σπανού ΚΡΑΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
20:00Μουσική | “Ο χορός ...αλλιώς!” -Συναυλία της ορχήστρας δωματίου Contra Tempo

ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Θεατρικό δρώμενο | Μπαλκόνι-
ΧΑΝΘ
12:00 Δραστηριότητες ενηλίκων| Παίζουν και τα μεγάλα παιδιά 
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
12:00 Χορός| Όνειρα του Bollywood 
12:30 Χορός | Χορός και μουσική από τη βόρεια Ινδία 
13:00 Χορός | 
Oriental Αιγυπτιακός της Ανθής Καμαριώτη
13:30 Μουσική | The Dreamers
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΑΤΕΙΑ 
13:00 Θεατρικό δρώμενο |  Πρόταση γάμου  της Κυριακής Σπανού
 Το μονόπρακτο του Άντον Τσέχοφ σε μια απρόβλεπτη σκηνική μεταφορά, τρυφερό και ξεκαρδιστικό μαζί, ερμηνεύουν με δεξιοτεχνία η Φρόσω Ζαγοραίου και ο Ντίνος Ποντικόπουλος. Ξεδιπλώνουν μπροστά στα μάτια μας λιβάδια, λίμνες  και «καλλιστεία» σκύλων με την συναρπαστική φόρμα του αυτοσχεδιασμού.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
11:30 Θέατρο | Η γοργόνα και «Τα Χριστούγεννα ενός παιδιού στην Ουαλία» του Ντύλαν Τόμας
12:00 Θεατρικό Παιχνίδι | Καλτσομπερδέματα 
16:00 Χορός | Jingle Jitterbugs
17:00 Μουσική | Πλειάδες «Πολυφωνικές Διαδρομές» 
18:00 Μουσική | Ρούλα Μανισσάνου και κουιντέτο 
19:00 Χορός |  Jingle Jitterbugs
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
17:30 -18:30 Θεατρικό δρώμενο| Ο κήπος με τα κλειδιά - «Ένα κλειδί στη Θεσσαλονίκη» του Χόρχε Λούις Μπόρχες
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΡΕΝΩΝ / ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 
19:00 Θεατρικό δρώμενο | Τα Ερωτικά της Κυριακής Σπανού ΚΡΑΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
19:00 Μουσική | «Φεγγάρι που επιστρέφει» της Γεωργίας Συλλαίου  & του Πέτρου Σατραζάνη
ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ/ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 
20:30 Μουσική | Μαρκάμπ Τρίο 
21:30 Μουσική  | Γιώργος Καζαντζής–«Οργανικά & Τραγούδια»

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
11:30 Θεατρικό δρώμενο | Η γοργόνα και «Τα Χριστούγεννα ενός παιδιού στην Ουαλία» του Ντύλαν Τόμας
12:00 Θεατρικό δρώμενο | Καλά Χριστούγεννα!-Διοργάνωση: εφηβικό εργαστήρι ΧΑΝΘ 
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
12:30 Μουσική | ΘεσΣΑΞλονίκη ορχήστρα σαξοφώνων 
13:30 Μουσική | Λάργκο 
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΤΟΝ 
15:00 Θέατρο | Το φύλλο που δεν ήθελε να πέσει
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
17:30 -18:30 Θεατρικό δρώμενο | Ο κήπος με τα κλειδιά -«Ένα κλειδί στη Θεσσαλονίκη» του Χόρχε Λούις  Μπόρχες
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
17:00 Μουσική | Ντμίτρι Γκουντίμοβ & Δέσποινα Κορνηλάκη
17:30 Χορός| Aerial Dance -Διοργάνωση: Aerial Arts 
18:00 Μουσική | Πλειάδες «Πολυφωνικές Διαδρομές» 
18:30 Μουσική | The Dreamers
19:00 Χορός | Χριστουγεννιάτικη παρουσίαση Λάτιν χορών 
20:00 Μουσική | Τσιγγάνικα Χριστούγεννα-Διοργάνωση: Φάρος του Κόσμου
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΡΕΝΩΝ / ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ 
19:00 Θεατρικό δρώμενο | Τα Ερωτικά της Κυριακής Σπανού
ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΑΝΙ/Στοά Ασκητού
20:00Χορός | Windowless της Ελεονώρας Σιαράβα |Per_Dance
ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ/ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 
20:30 Λογοτεχνία–Ποίηση |Ένα ποίημα για όλους -Διοργάνωση: Ποίηση Γυμνή
21:30 Μουσική | Μαρκάμπ Τρίο

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΓΙΑΣΣΟΦΙΑΣ
12:00 Μουσική| Πλειάδες«ΠολυφωνικέςΔιαδρομές» 
12:30 Μουσική | Η Κάρμεν του Χειμώνα της Μαρίας Θωίδου
14:00 Μουσική | Ντμίτρι Γκουντίμοβ & Δέσποινα Κορνηλάκη
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
12:00-17:00 Happening| Εὐτυχολόγιον, σε πέντε μέρη της Ελένης Ευθυμίου
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΑΤΕΙΑ 
13:00 Θεατρικό δρώμενο | Πρόταση γάμου της Κυριακής Σπανού
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Θεατρικό δρώμενο | Μπαλκόνι -Παραγωγή: ‘Χριστούγεννα Μαζί 2016’ 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
12:00 Θεατρικό δρώμενο | Καλά Χριστούγεννα!-Διοργάνωση: εφηβικό εργαστήρι ΧΑΝΘ 
13:00 Χορός | Jingle Jitterbugs
16:30 Μουσική | ΘεσΣΑΞλονίκη ορχήστρα σαξοφώνων 
17:00 Χορός| Aerial Dance -Διοργάνωση: Aerial Arts 
17:30 Χορός| Groove Theory
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΡΕΝΩΝ/ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣΣΤΑΘΜΟΣ
19:00 Θεατρικό δρώμενο | Τα Ερωτικά της Κυριακής Σπανού
ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΑΝΙ/Στοά Ασκητού
20:00 Χορός | Windowless της Ελεονώρας Σιαράβα |Per_Dance
ΚΡΑΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
20:00Μουσική | Σφηνάκια για σόλο πιάνο του Ηρακλή Πασχαλίδη & Γιώργου Γλάστρα 
ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ/ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 
20:30 Αναλόγιο| Θεσσαλονίκη Ανασκαφή 3 -Παραγωγή: Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος 
21:30 Μουσική | Δήμος Γκουνταρούλης –βιολοντσέλο σόλο 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΝΕΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
11:30 Μουσική | Χορωδία Φίλων Βυζαντινού Μουσείου
ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΑΝΙ/Οδός Βλάλη
12.00 Χορός | Γεύσεις –Δροσιά Τριαντάκη 
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
12.00 Μουσική | Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης 
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
12:00-17:00 Happening| Εὐτυχολόγιον, σε πέντε μέρη της Ελένης Ευθυμίου
ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ...
13:00 Δραστηριότητες ενηλίκων | Ο θησαυρός των Χριστουγέννων-Διοργάνωση: Ουκ Νουκ
ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ
12:30 Μουσική | Η Κάρμεν του Χειμώνα της Μαρίας Θωίδου
13:30 Μουσική| Stringless (Oh, STRINGLE bells!)
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
12:00 -14:00 Δραστηριότητες για παιδιά| Face Painting-σε συνεργασία: ΙΕΚ ΑΚΜΗ 
13:00 -14:00 Δραστηριότητες για παιδιά| Ο Μαέστρος του Αη Βασίλη τρελάθηκε-Παραγωγή: ‘Χριστούγεννα  Μαζί 2016’
15:30 Χορός | Jingle Jitterbugs
16:00 Κουκλοθέατρο| Το δώρο
17:00 Μουσική | ουρέκιος ο ταχυδρόμος 
18:00 Χορός | Jingle Jitterbugs
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
21:00 Μουσική| Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ –ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ
11:00 Μουσική | Η Μπάντα της Αστυνομίας
11:00 Δραστηριότητες για παιδιά | Τα δώρα των τροχονόμων. Μια πρωτοβουλία της Διευθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης
ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΑΝΙ 
11:00 Θεατρικο δρώμενο| Μια τρελή τρελή γαλοπούλα -Παραγωγή: ‘Χριστούγεννα Μαζί 2016’
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Χορός | Ξαφνικό Πλήθος -
12:00-17:00 Happening| Εὐτυχολόγιον, σε πέντε μέρη της Ελένης Ευθυμίου
13:30 Δρώμενο| Μωμόγεροι Κοζάνης-Διοργάνωση: Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Πρωτοχωρίου, σε συνεργασία με τον Δήμο Κοζάνης 
ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ...
13:00 Δραστηριότητες ενηλίκων | Ο θησαυρός των Χριστουγέννων-Διοργάνωση: Ουκ Νουκ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
15:30 Δραστηριότητες για παιδιά| Τα δώρα της γοργόνας -Παραγωγή: ‘Χριστούγεννα Μαζί 2016’
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
17:00 -18:00 Θεατρικό δρώμενο | 
Ένας κήπος από φωτεινά κλειδιά 
19:30 Αποχαιρετώντας το 2016...-
20:30 Μουσική|Speakeasies Swing Band
ΣΤΙΣ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ
Έκθεση Φωτογραφίας |Το θείο βρέφος-Συλλογή φωτογραφιών με θέμα τα βρέφη.
Εικαστική παρέμβαση |Street Art-
Εικαστική Δράση συνεργασίας των τμημάτων Αρχιτεκτόνων, Θεάτρου και Εικαστικού του ΑΠΘ. 
Έκθεση Φωτογραφίας |Περιβλέποντας τη Σαλονίκη του Ιωάννη Βανίδη
ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
δρώμενο στην πόλη|Ξωτικά ή Άγγελοι? θεατρικό δρώμενο |La sirena Theoni
εικαστικό δρώμενο |Το φως και το κάδρο
εικαστικό δρώμενο |Μια δράση για τα αδέσποτα 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Βέττας Απόστολος: 
Αρχιτέκτονας, Σκηνογράφος, ομότιμος καθηγητής του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών, ΑΠΘ. 
Σύλληψη και γενική διεύθυνση εκδηλώσεων και στολισμού.
Μπαρζιλάι Αλίκη:Ειδική σύμβουλος
Ομάδα στολισμού:
Γυμνόπουλος Λεωνίδας:Γενικός συντονισμός
Κατρανίτσας Γιάννης:Σκηνογράφος, υπεύθυνος τεχνικών κατασκευών
Γιαλαβούζης Χρήστος:Φωτιστής
Φωκά Μάρθα:Γλύπτρια
Χατζόπουλος Δημήτρης:Αρχιτέκτονας
Σοφία Στραβέλα:Αρχιτέκτονας
Σιδερίδου Ολυμπία:Διδάσκουσα, υπεύθυνη κατασκευών Τμήματος Θεάτρου
Καρακώστα Λίλα:Αναπληρώτρια καθηγήτρια, υπεύθυνη κατασκευών Τμήματος Θεάτρου
Πρώιος Στέργιος:Διδάσκων, υπεύθυνος κατασκευών Τμήματος Θεάτρου 
Φράγκος Δημήτρης:Καθηγητής Τμήματος Αρχιτεκτονικής
Τσακίρης Γιώργος:Καθηγητής Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
Φοιτητές και φοιτήτριες των Τμημάτων: Θεάτρου & Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών και Αρχιτεκτονικής του Πολυτεχνείου
Κόφτης Γιώργος:Υπεύθυνος ζωγραφικής εκτέλεσης
Τσαμίσης Ορέστης:Υπεύθυνος ζωγραφικής εκτέλεσης
Κατασκευές:
Εξηντάρης Γιάννης:Κατασκευαστής πλοίου
Tetragon:Κατασκευές
Ομάδα εκδηλώσεων:
Βόμβολος Κώστας: Μουσικός & συνθέτης. Υπεύθυνος μουσικών εκδηλώσεων
Θεοδωρίδης Χρήστος:Σκηνοθέτης δράσεων δρόμου και Παραμονής Πρωτοχρονιάς
Αργυρούδη Χαρά:Οργάνωση παραγωγής και συντονισμός εθελοντών
Μαυράκης Νίκος:Οργάνωση παραγωγής και επικοινωνία

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Τσιρόγλου Ιωάν.
Τσιρόγλου Ιωάν.
Διευθυντής Kulturosupa.gr - e-mail: kulturosupa2@gmail.com

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
InTempo με τον Γιώργο Αρβανιτίδη «Τα κομμάτια μου πρώτα τα αξιολογώ σαν ακροατής»
InTempo με τον Γιώργο Αρβανιτίδη «Τα κομμάτια μου πρώτα τα αξιολογώ σαν ακροατής»
με 0 Σχόλια 554 Views

Ξεκινάμε τη χρονιά στο InTempo δυναμικά με ροκ μουσική από τον Γιώργο Αρβανιτίδη και τους συνεργάτες του (Free Down Noize)  Συνέντευξη στην Βένια Αδαμάκου για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή