Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στην Καλαμαριά. Από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με χρόνιες Ρευματοπάθειες

423 Views
Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στην Καλαμαριά. Από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με χρόνιες Ρευματοπάθειες Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στην Καλαμαριά. Από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με χρόνιες Ρευματοπάθειες

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στην Καλαμαριά. Από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με χρόνιες Ρευματοπάθειες

Μια όμορφη γιορτή με Χριστουγεννιάτικο Bazaar και παράλληλες εκδηλώσεις οργανώνει και πραγματοποιεί ο Σύλλογος  «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας, Παρασκευή 4 και Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στο Θεατράκι της οδού  Χηλής (Χηλής 12 & Τριπόλεως).
 
Χειροποίητα κοσμήματα, γυναικεία ρούχα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, διάφορες χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για δώρα, διακοσμητικά, παιδικά βιβλία, κρασιά, χειροποίητα γλυκά και λικέρ, ζυμαρικά και άλλα φαγώσιμα, πλαισιώνουν την εορταγορά του Συλλόγου.

Το κοινό μπορεί να  επισκεφθεί το Bazaar και να κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο, το έργο του Συλλόγου, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παιδικού Αντιρευματικού Αγώνα και ιδιαίτερα για την περίθαλψη των παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες.

Παράλληλα και τις δύο μέρες λειτουργίας του Μπαζάρ, στις 8 το βράδυ, θα δοθεί  η θεατρική παράσταση με τίτλο «Θα σας πω ένα παραμύθι», από το Εργαστήρι Θεατρικής Δημιουργίας του Δήμου Καλαμαριάς. Η  είσοδος για την παράσταση είναι δωρεάν, και όσοι θα την παρακολουθήσουν, μπορούν να προσφέρουν κάποια τρόφιμα μακράς διάρκειας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καλαμαριάς.

Οι ώρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Bazaar  και τις δύο μέρες είναι το από τις 10  το πρωί έως τις  9.30.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

Ιωάννης Κυφωνίδης
Ιωάννης Κυφωνίδης

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο