“Σταυροδρόμια Τέχνης” - Γιορτή Πολυπολιτισμικότητας στο WE

167 Views
“Σταυροδρόμια Τέχνης” - Γιορτή Πολυπολιτισμικότητας στο WE “Σταυροδρόμια Τέχνης” - Γιορτή Πολυπολιτισμικότητας στο WE

“Σταυροδρόμια Τέχνης” - Γιορτή Πολυπολιτισμικότητας στο WE

Την Πέμπτη 25/6/2015 στις 19.00, στην πλατεία Αριστοτέλους, θα πραγματοποιηθούν υπαίθριες εκδηλώσεις - Streetevents σε μια γιορτή πολυπολιτισμικότητας, όπου θα παρουσιαστούν καλλιτεχνικές δημιουργίες θεάτρου, χορού και μουσικής μεικτών ομάδων μεταναστών και Ελλήνων καλλιτεχνών. Στο πλαίσιο αυτό μπορεί κανείς να απολαύσει παραστάσεις που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας διαφορετικών πολιτισμών και παράλληλα να ενώσει τη φωνή του για την αρμονική συνύπαρξη των λαών μέσω της τέχνης.
 
Σε συνέχεια των παραπάνω εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί η τελική εκδήλωση στον Πολυχώρο WE στις 28 Ιουνίου, στις 19.30 όπου θα παρουσιαστεί το σύνολο των έργων σε θέατρο, μουσική και videoart ενώ θα βραβευτεί η καλύτερη παράσταση, όπως θα έχει προκύψει από τις ψήφους του κοινού κατά τη διάρκεια των streetevents.
 
Στόχος της προσπάθειας αυτής, είναι η ενεργοποίηση του ενδιαφέροντος Ελλήνων και μεταναστών για τη συμμετοχή τους σε δραστηριότητες που προάγουν τον πολιτισμό, η συνύπαρξη καλλιτεχνών με διαφορετική εθνικότητα και διαφορετικές πολιτισμικές κουλτούρες με σκοπό την επικοινωνία και την ένταξη μέσω της τέχνης.
 
Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών, Δράση με τίτλο «Σταυροδρόμια Τέχνης», η BEEGROUP, η ΜΚΟ PRAKSIS και το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού θα πραγματοποιήσουν τα καλλιτεχνικά δρώμενα, παρουσιάζοντας τις θεατρικές και μουσικές παραστάσεις.
 
Κυριακή 28 Ιουνίου 2015
WE | Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Ώρα Έναρξης: 19:30
Είσοδος Ελεύθερη
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
Θεσσαλονίκη

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Συνέντευξη Τύπου – «Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου 2019»
Συνέντευξη Τύπου – «Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου 2019»
με 0 Σχόλια 617 Views

 Το πρόγραμμα των Γιορτών Ανοιχτού Θεάτρου 2019 παρουσιάστηκε σήμερα, Δευτέρα 24 Ιουνίου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τεχνών, Έλλη Χρυσίδου και τα μέλη της Επιτροπής Θεάτρου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή