Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Μετακίνησης. Χιουμοριστική παρέμβαση στο κυκλοφοριακό χάος

93 Views
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Μετακίνησης. Χιουμοριστική παρέμβαση στο κυκλοφοριακό χάος Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Μετακίνησης. Χιουμοριστική παρέμβαση στο κυκλοφοριακό χάος

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Μετακίνησης. Χιουμοριστική παρέμβαση στο κυκλοφοριακό χάος .

Με χιουμοριστικό τρόπο απαντά η Ένωση για τα Δικαιώματα των Πεζών στην αταξία της κυκλοφορίας και την έλλειψη σεβασμού προς τους πεζούς. Με πρωτότυπες παρεμβάσεις, ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας «NόVAN theatre group» διεκδικούν τον δημόσιο χώρο που θεωρητικά ανήκει στους πεζούς, αλλά τον οποίο στην πραγματικότητα οι πεζοί στερούνται.
Με την υποστήριξη της Θεσσαλονίκης-Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας 2014, το κέντρο της πόλης θα γεμίσει για τέσσερις μέρες από μίμους, οι οποίοι με χιουμοριστικό τρόπο, με θεατρικά δρώμενα και παντομίμα, θα στιγματίζουν την κακή συμπεριφορά των οδηγών την ώρα που αυτή εκδηλώνεται.
Από τις 20 ως τις 23 Σεπτεμβρίου 2014, κατά τις μεσημεριανές ώρες, η Ένωση Πεζών «σκορπίζει» ηθοποιούς στις διαβάσεις και τα πεζοδρόμια του κέντρου της Θεσσαλονίκης -από τη Διαγώνιο μέχρι τη Βενιζέλου και από την Αγία Σοφία μέχρι τη θάλασσα- οι οποίοι θα αντιμετωπίζουν χαμογελαστά, πρόσωπο με πρόσωπο, τους «εισβολείς»: από τον οδηγό που καταπατά τη διάβαση πεζών μέχρι το τραπεζάκι που κλείνει το πεζοδρόμιο.
H ​εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Μετακίνησης.
Πληροφορίες: Γρηγόρης Μαυράκης     (6978897102), Αντώνης Καράγιωργας          (6972229210)      www.facebook.com/enosipezon

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Έχετε δει ντοκιμαντέρ με κινούμενα σχέδια; Θα τα δείτε στο 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Έχετε δει ντοκιμαντέρ με κινούμενα σχέδια; Θα τα δείτε στο 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
με 0 Σχόλια 891 Views

 Το 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (5/3 – 15/3/2020) διοργανώνει το πρώτο παγκοσμίως πλήρες και ολοκληρωμένο αφιέρωμα στο animated ντοκιμαντέρ, ένα απρόσμενο αφιέρωμα στο υβριδικό υπο-είδος που αναπτύσσεται ραγδαία.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή