«ΕΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ». Eκδήλωση στην Πλατεία Αριστοτέλους για την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού.

369 Views
«ΕΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ». Eκδήλωση στην Πλατεία Αριστοτέλους για την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού. «ΕΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ». Eκδήλωση στην Πλατεία Αριστοτέλους για την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού.

«ΕΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ». Eκδήλωση στην Πλατεία Αριστοτέλους για την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού.

Η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 και το Thess-Δίκτυο, Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Αριστοτέλους, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι εκδήλωση με τίτλο «ΕΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ».
Στην πλατεία Αριστοτέλους θα στηθεί ένα χώρος -στο πρότυπο ενός δημοσιογραφικού γραφείου- στο οποίο πολίτες της Θεσσαλονίκης θα μπορούν να γίνουν για λίγες ώρες δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, σκιτσογράφοι και γραφίστες.
Κάθε ένας και κάθε μία θα μπορεί να επισκεφτεί το «γραφείο» της πλατείας Αριστοτέλους και να δώσει ένα άρθρο, μια φωτογραφία, ένα σκίτσο, μια γελοιογραφία, μια ιστορία ή ένα σχόλιο του αρκεί να αφορούν τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ.
Τα κείμενα, οι φωτογραφίες, τα σκίτσα και οι γελοιογραφίες που θα συγκεντρωθούν, θα φιλοξενηθούν σε μια ξεχωριστή έντυπη έκδοση η οποία θα μοιραστεί την επόμενη ημέρα στην πόλη!

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ανταλλάξουμε σκέψεις και αντιλήψεις για τον εθελοντισμό του σήμερα με προοπτική το αύριο. Τι είναι ο εθελοντισμός ; Διαχρονική αξία ; Κοινωνική ευθύνη ; Αλληλεγγύη ; Ανάγκη στα δύσκολα ή δείγμα υγείας της κοινωνίας


Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή