Εκδηλώσεις για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ από το Δημο Θεσσαλονίκης

740 Views
Εκδηλώσεις για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ από το Δημο Θεσσαλονίκης Εκδηλώσεις για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ από το Δημο Θεσσαλονίκης

Εκδηλώσεις για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ από το Δημο Θεσσαλονίκης

Την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας (1η Οκτωβρίου) θα τιμήσει το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Ζω – Χορεύω - Τραγουδώ» την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015, στις 19.00, στην πλατεία Αριστοτέλους, με τη συμμετοχή χορωδιών και χορευτικών ομάδων του Κ.Α.Π.Η.
 
 Παράλληλα, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, στις 11.00, θα πραγματοποιηθεί η προβολή της ταινίας «Επιχείρηση χιπ χοπ /HipHop-eration»,του Μπριν Έβανς, που άνοιξε φέτος την αυλαία του 17ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Η ταινία θα προβληθεί στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» (αίθουσα «Παύλος Ζάνας») με ελεύθερη είσοδο για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η.
 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, η πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η του Δήμου Θεσσαλονίκης, Άννα Αγγελίδου - Πολυχρονιάδου, τονίζει ότι το γήρας είναι μια αναπτυξιακή φυσιολογική διαδικασία και τα άτομα τρίτης ηλικίας μπορούν να είναι πηγή δημιουργίας και συνεισφοράς για τις οικογένειες τους και την κοινωνία γενικότερα.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη