Έρχεται το Μάιο στη ΔΕΘ ο 2ος αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό»!

290 Views
Έρχεται το Μάιο στη ΔΕΘ ο 2ος αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό»! Έρχεται το Μάιο στη ΔΕΘ ο 2ος αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό»!

Έρχεται το Μάιο στη ΔΕΘ ο 2ος αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό»!

Έναν αγώνα δρόμου, στον οποίο νικητής είναι μόνο η αγάπη για το συνάνθρωπο, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Τετάρτη 20 Μαΐου έως και το Σάββατο 23 Μαΐου 2015 η ΔΕΘ-HELEXPO και ο αθλητικός σύλλογος «Ερμής 1877».
.
Στον 2ο αγώνα «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» κάθε χιλιόμετρο του κάθε δρομέα ξεχωριστά μετατρέπεται σε χρήματα, τα οποία θα προσφερθούν σε φιλανθρωπικά και κοινωφελή ιδρύματα.
Ο αγώνας δρόμου μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO θα έχει χρονική διάρκεια 72 ώρες και ο καθένας μπορεί να τρέξει ή να περπατήσει όσο θέλει, όποτε θέλει, χωρίς περιορισμούς, χωρίς κόστος συμμετοχής, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας.
.
Η εκκίνηση θα δοθεί το απόγευμα της 20ης Μαΐου από τη Νότια Πύλη της ΔΕΘ στην πλατεία της ΧΑΝΘ και η διαδρομή θα εκτείνεται σε ειδικά διαμορφωμένο και φωτισμένο χώρο μέσα στην έκθεση, με μουσικές και παράλληλες δραστηριότητες και τις 72 ώρες του αγώνα.
Όσα χιλιόμετρα διανύσει ο καθένας θα μετατραπούν σε ευρώ και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα μοιραστεί στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, στο Ορφανοτροφείο Θηλέων “Μέλισσα” και στο Ανοικτό Πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη.
.
Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στο 2ο «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» έχουν ανοίξει ηλεκτρονικά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα nofinishline.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Υποθαλάσσιο Μουσείο Αλοννήσου
Υποθαλάσσιο Μουσείο Αλοννήσου
με 0 Σχόλια 388 Views

 Ανοίγει σήμερα για το κοινό το πρώτο ελληνικό υποθαλάσσιο μουσείο, στο ναυάγιο της Περιστέρας, στην Αλόννησο, το οποίο εγκαινιάστηκε επίσημα χθες από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή