Αυτό το βιντεάκι για την Θεσσαλονίκη θα βλέπουν επιβάτες στις πτήσεις της Transavia

920 Views
 Αυτό το βιντεάκι για την Θεσσαλονίκη θα βλέπουν επιβάτες στις πτήσεις της Transavia Αυτό το βιντεάκι για την Θεσσαλονίκη θα βλέπουν επιβάτες στις πτήσεις της Transavia

Σε συνέχεια της στενής συνεργασίας με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, η Transavia προωθεί τον προορισμό, στις προγραμματισμένες και τις πτήσεις τσάρτερ του ολλανδικού αερομεταφορέα.

Η νέα παραγωγή της Transavia που παρουσιάζει τη Θεσσαλονίκη είναι πλέον στον…αέρα.

Υπολογίζεται πως τουλάχιστον 200.000 επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν, είτε κατά τη διάρκεια των πτήσεων είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της εταιρίας.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε και καθοδήγησε την κινηματογραφική ομάδα της Transavia προκειμένου να συλλέξει «υλικό» για την προβολή της πόλης.

Τα μέλη της ομάδας παραγωγής ξεναγήθηκαν και κινηματογράφησαν τα πιο όμορφα σημεία της πόλης.

Το νέο video της Transavia με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι Ολλανδών πιλότων, προβάλει την Άνω πόλη, τα μνημεία της UNESCO, την παραλία, το ηλιοβασίλεμα της αλλά και την γαστρονομική υπεροχή της Θεσσαλονίκης, την τοπική κουζίνα και τα προϊόντα της περιοχής .

Η παραγωγή του Ολλανδικού μεταφορέα δίνει χρηστικές πληροφορίες για τη Θεσσαλονίκη, τον τρόπο προσέγγισης, αλλά και για την εγγύτητα που έχει με τους νομούς Χαλκιδικής και Πιερίας.

Το κινηματογραφικό και φωτογραφικό υλικό που συγκεντρώθηκε θα αποτελέσει δημιουργική βάση για περισσότερες παραγωγές που θα προωθήσουν τον προορισμό στους επιβάτες όλων των πτήσεων της Transavia.
 
Youtube 


Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Transavia

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή