Του Αι Γιαννιού ελεύθερη είσοδος για όλους στον Αστερόσκοσμο.

270 Views
Του Αι Γιαννιού ελεύθερη είσοδος για όλους στον Αστερόσκοσμο. Του Αι Γιαννιού ελεύθερη είσοδος για όλους στον Αστερόσκοσμο.

Του Αι Γιαννιού ελεύθερη είσοδος για όλους στον Αστερόσκοσμο.

Την απόφαση να παρατείνει κατά μία ημέρα τη λειτουργία του «Αστερόκοσμου», που θα έκλεινε κανονικά σήμερα 6 Ιανουαρίου, έλαβε η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, προσφέροντας μάλιστα δωρεάν είσοδο για όλους την 7η Ιανουαρίου. Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας θέλοντας να «επιστρέψει» στον κόσμο της Θεσσαλονίκης την αγάπη και την ανταπόκριση που έλαβε για το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο των Βαλκανίων, θα κρατήσει ανοιχτές τις πύλες του «Αστερόκοσμου» για μία ακόμα ημέρα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν τη χριστουγεννιάτικη μαγεία χωρίς το κόστος των 6 ευρώ. Παρόλο που η ΔΕΘ-Helexpo είχε ήδη ειδικές τιμές για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, θεώρησε χρέος της να ανταποδώσει με τη σειρά της, ευχαριστώντας τον κόσμο για την μαζική προσέλευσή του στον «Αστερόκοσμο».
 
Η είσοδος στον «Αστερόκοσμο» θα είναι ελεύθερη στις 7 Ιανουαρίου από τις 12:00  έως τις 20:00.
 
Η ΔΕΘ-Helexpo προσπαθεί πάντα να βρίσκεται κοντά στον κόσμο, όχι μόνο στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αλλά και γιατί αποτελεί ζωντανό και αναπόσπαστο κύτταρο της τοπικής κοινωνίας.

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή