Από τη Θεσσαλονίκη ξεκινά την Παρασκευή ο διεθνής ποδηλατικός γύρος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

553 Views
Από τη Θεσσαλονίκη ξεκινά την Παρασκευή ο διεθνής ποδηλατικός γύρος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Από τη Θεσσαλονίκη ξεκινά την Παρασκευή ο διεθνής ποδηλατικός γύρος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκινά ο διεθνής ποδηλατικός γύρος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Με την υποστήριξη του Δήμου ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη το τριήμερο του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου «Μέγας Αλέξανδρος», την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014. Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος που διοργανώνεται από τον Α.Σ Ποδηλάτης σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και την αρωγή των Δήμων Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων, Κιλκίς, Παιονίας και Αλμωπίας,  θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014.
Συγκεκριμένα, η πρώτη αγωνιστική ημέρα (Παρασκευή 21 Μαρτίου),  περιλαμβάνει τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης συνολικής απόστασης 5150 μέτρων στην Παραλία Θεσσαλονίκης με εκκίνηση και τερματισμό το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με ώρα έναρξης στις 14.00.
Το Σάββατο 22  Μαρτίου 2014 ο Ποδηλατικός Γύρος θα διεξαχθεί στο Δήμο Αμπελοκήπων με τους αθλητές-ποδηλάτες να διανύουν 118 χιλιόμετρα και με τερματισμό τον Αρχάγγελο Πέλλας του Δήμου Αλμωπίας. Ακολούθως την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, τελευταία αγωνιστική ημέρα, θα συμμετέχουν οι αθλητές του Ποδηλατικού Γύρου (105 χλμ) και οι αθλητές κατηγορίας open (78 χλμ) με αφετηρία και τερματισμό το Δημαρχείο Κιλκίς.
Επιπλέον υποστηρικτές του Ποδηλατικού Γύρου «Μέγας Αλέξανδρος» είναι το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, η Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αρχάγγελος και ο Σύλλογος Αίας Κιλκίς.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Το ΦΝΘ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με 3 συναρπαστικά ντοκιμαντέρ σε πανελλήνια πρεμιέρα.
Το ΦΝΘ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με 3 συναρπαστικά ντοκιμαντέρ σε πανελλήνια πρεμιέρα.
με 0 Σχόλια 766 Views

 Ταξίδια θάρρους, ελπίδας, γενναιοδωρίας με πρωταγωνιστές νέους ανθρώπους που παλεύουν και καταφέρνουν να φέρουν την αλλαγή στη ζωή τους και φόντο το γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή