Μπείτε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, φωτογραφηθείτε και ανεβάστε την ιστορία στέλνοντας το δικό σας μήνυμα

1141 Views
Μπείτε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, φωτογραφηθείτε και ανεβάστε την ιστορία στέλνοντας το δικό σας μήνυμα Μπείτε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, φωτογραφηθείτε και ανεβάστε την ιστορία στέλνοντας το δικό σας μήνυμα

 

«Μπείτε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Φωτογραφηθείτε. Ανεβάστε την ιστορία σας. Και στείλτε το δικό σας μήνυμα», με το hashtag #manystoriesoneheart. Είναι η πρόσκληση που απευθύνει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε φίλους, περαστικούς και επισκέπτες.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, στην καρδιά της πόλης, πλατεία Αριστοτέλους, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης τοποθέτησε το λογότυπο της. Μια τεράστια καρδιά, ώστε να αγκαλιάσει τις ευχές όλου του κόσμου που θα φωτογραφηθεί σ’αυτή.

Η καρδιά της Θεσσαλονίκης συμβολίζει το ψηφιδωτό των ιστοριών της, «Many Stories, One Heart». Αποτελεί μέρος της καμπάνιας που υλοποιεί ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχοντας στόχο, όσοι φωτογραφίζονται να στείλουν, την δική τους ιστορία… για καλό σκοπό!

Κάτοικοι και επισκέπτες φωτογραφίζονται στην πολύχρωμη καρδιά της «ανεβάζουν» τη φωτογραφία τους χρησιμοποιώντας το hashtag #ManyStoriesOneHeartστο Instagram, το Facebook και στα άλλα social media.

Κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει «μετράει»!!! 
.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα',
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα', "Πέρα από αυτό που βλέπεις" | Νέλη Βυζαντιάδου.
με 0 Σχόλια 3411 Views

Η Άννα, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, δεν ξέρουν να είναι τίποτα άλλο πέρα από νοικοκυρές, σύζυγοι και μητέρες. Αν βγουν από τη ζώνη ασφαλείας που είναι το σπίτι τους, θα τα χάσουν. Θα τα χάσουν και θα χαθούν. Γράφει η Νέλη Βυζαντιάδου για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη