Μπείτε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, φωτογραφηθείτε και ανεβάστε την ιστορία στέλνοντας το δικό σας μήνυμα

874 Views
Μπείτε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, φωτογραφηθείτε και ανεβάστε την ιστορία στέλνοντας το δικό σας μήνυμα Μπείτε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, φωτογραφηθείτε και ανεβάστε την ιστορία στέλνοντας το δικό σας μήνυμα

 

«Μπείτε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Φωτογραφηθείτε. Ανεβάστε την ιστορία σας. Και στείλτε το δικό σας μήνυμα», με το hashtag #manystoriesoneheart. Είναι η πρόσκληση που απευθύνει ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε φίλους, περαστικούς και επισκέπτες.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, στην καρδιά της πόλης, πλατεία Αριστοτέλους, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης τοποθέτησε το λογότυπο της. Μια τεράστια καρδιά, ώστε να αγκαλιάσει τις ευχές όλου του κόσμου που θα φωτογραφηθεί σ’αυτή.

Η καρδιά της Θεσσαλονίκης συμβολίζει το ψηφιδωτό των ιστοριών της, «Many Stories, One Heart». Αποτελεί μέρος της καμπάνιας που υλοποιεί ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχοντας στόχο, όσοι φωτογραφίζονται να στείλουν, την δική τους ιστορία… για καλό σκοπό!

Κάτοικοι και επισκέπτες φωτογραφίζονται στην πολύχρωμη καρδιά της «ανεβάζουν» τη φωτογραφία τους χρησιμοποιώντας το hashtag #ManyStoriesOneHeartστο Instagram, το Facebook και στα άλλα social media.

Κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει «μετράει»!!! 
.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή