5ο THESSALONIKI FOOD FESTIVAL: «ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ»

701 Views
  5ο THESSALONIKI FOOD FESTIVAL: «ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ» 5ο THESSALONIKI FOOD FESTIVAL: «ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ»

 5ο THESSALONIKI FOOD FESTIVAL: «ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ»

Με τη δράση «Ψηφίστε το πιάτο που σας άρεσε» συνεχίζεται το 5ο THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
 
Για μια εβδομάδα, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2015, το κοινό μπορεί να επισκέπτεται τα εστιατόρια της πόλης που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση και να δοκιμάζουν ένα πιάτο από το μενού τους, το οποίο προτείνεται ως αντιπροσωπευτικό της σύγχρονης κουζίνας της Θεσσαλονίκης.
 
Τα εστιατόρια που συμμετέχουν στη δράση βρίσκονται αναρτημένα στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: http://foodfestival.thessaloniki.gr/2015/11/09/modern-culinary
 
Στη συνέχεια όσοι επιθυμούν μπορούν να ψηφίσουν το πιάτο που τους άρεσε περισσότερο στο σύνδεσμο http://foodfestival.thessaloniki.gr/favorite_dish/  
 
Ορισμένα από τα πιάτα που προτείνουν τα εστιατόρια θα προετοιμαστούν στο πλαίσιο δράσης που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο ΑΓΟΡΑ- ERGON (Π. Μελά 42) στις 7 Δεκεμβρίου 2015, στις 19.00. Την ίδια ημέρα η ομάδα των Food Sherlocks θα παρουσιάσει την εφαρμογή για smartphones με τα σημεία διατροφής ειδικών ομάδων πολιτών και τουριστών και ο Σύλλογος «Δράση για την Κοιλιοκάκη» το χάρτη των σημείων πώλησης προϊόντων και εστιατορίων με τρόφιμα χωρίς γλουτένη.
 
            Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει μέσα στο 2016  στην έκδοση  του δεύτερου κατά σειρά γαστρονομικού οδηγού της πόλης, που θα περιλαμβάνει όλες τις συνταγές των εστιατορίων που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του 5ου THESSALONIKI FOOD FESTIVAL, που ξεκίνησε στις 21 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 20 Δεκεμβρίου 2015, στην ιστοσελίδα: http://foodfestival.thessaloniki.gr/

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: THESSALONIKI FOOD FESTIVAL

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη