Συνάντηση - συζήτηση, Η ΤΕΧΝΗ της μουσικής έκφρασης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

230 Views
Συνάντηση - συζήτηση, Η ΤΕΧΝΗ της μουσικής έκφρασης,  με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Συνάντηση - συζήτηση, Η ΤΕΧΝΗ της μουσικής έκφρασης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Συνάντηση - συζήτηση,  η ΤΕΧΝΗ της μουσικής έκφρασης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο χώρος «Ψυχολογία-Τέχνη» σας προσκαλεί να συμμετέχετε σε συνάντηση - συζήτηση με τίτλο «Η Τέχνη της μουσικής έκφρασης» την Δευτέρα 12 Μαϊου στις 19.00 το απόγευμα. Στην διάρκεια της συνάντησης θα αναλυθεί ο ρόλος της μουσικής ως εκφραστικού μέσου, αλλά και ως εφαλτηρίου της δημιουργίας της πρώτης ύλης των συναισθηματικών αντιδράσεων.
Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος με εισηγήσεις και συμμετοχή στην συζήτηση που θα ακολουθήσει με το κοινό ο μουσικός και μουσικοπαιδαγωγός Κωστής Παπάζογλου, και οι μουσικοί Μαρίνη Πεϊκίδου, Γεωργία Πετμεζά, Νάνσυ Τσομπανίδου. Την συνολική επιμέλεια του project έχουν η
μουσικοθεραπεύτρια Μαρία Σαμαρά (MA in Music Therapy, New York) και ο Κωστής Παπάζογλου, ενώ τον συντονισμό η διευθύντρια του Κέντρου "Ψυχολογία Τέχνη" Έλενα Τονικίδη (Ψυχολόγος, Εικαστικός-Αrt-Τherapist). Το μέρος βιωματικής έκφρασης της εκδήλωσης επιμελούνται οι "Concerto quartet".
 
Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει ενημέρωση σχετικά με τα workshop΄s και τις βιωματικές ομάδες «music- therapy» που λειτουργούν στο κέντρο "Ψυχολογία-Τέχνη" κάθε ακαδημαϊκό έτος.
 
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον εκπαιδευτικό χώρο της εταιρείας Ψυχολογία-Τέχνη,   Παύλου Μελά 38 και Π. Π. Γερμανού, στον 3ο όροφο και η είσοδος είναι είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σχετικά με την εταιρεία “Ψυχολογία-Τέχνη”

 Η “Ψυχολογία - Τέχνη” είναι μια Επιστημονική, μη Kερδοσκοπική εταιρεία που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, και έχει ως βασικό σκοπό την υλοποίηση ενεργειών και η ευαισθητοποίηση της κοινότητας πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας, η ψυχοκοινωνική στήριξη, η ανάπτυξη δημιουργικών δράσεων, η ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου και η προάσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με ψυχικές διαταραχές και η προβολή της δημιουργικότητας των ατόμων με ψυχική διαταραχή. Επίσης, στα αντικείμενα της εταιρείας συγκαταλέγονται ο σχεδιασμός και η υλοποίηση προγραμμάτων επιμόρφωσης, τα οποία παρέχονται μέσα από το Ινστιτούτο Εκπαίδευσης, που εκπροσωπείται από την εταιρεία βάσει αναγνωρισμένων κριτηρίων σύμφωνα με τα Διεθνή ισχύοντα με την Ελληνική Νομοθεσία, και σε συνεργασία με φορείς διεθνούς ανάγνωρισης και πιστοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κέντρο:
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ-ΤΕΧΝΗ
Π.ΜΕΛΑ 38, Θεσσαλονίκη, 3ος όροφος
2310 257070 mobile 6970898814, www.psychologyart.gr
e-mail: psychologyart@cyta.gr &   psychologyart@yahoo.gr

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή