Στον Αστερόκοσμο φτιάχνουν το μεγαλύτερο ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ του κόσμου. Θαυμάστε το, φάτε το και ευχηθείτε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

151 Views
Στον Αστερόκοσμο φτιάχνουν το μεγαλύτερο ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ του κόσμου.  Θαυμάστε το, φάτε το και ευχηθείτε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Στον Αστερόκοσμο φτιάχνουν το μεγαλύτερο ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ του κόσμου. Θαυμάστε το, φάτε το και ευχηθείτε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Στον Αστερόκοσμο φτιάχνουν το μεγαλύτερο ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ του κόσμου.  Θαυμάστε το, φάτε το και ευχηθείτε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.

Τον μεγαλύτερο κουραμπιέ του κόσμου, που θα διεκδικήσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει και να γευτεί το κοινό την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, στις 12:30 μ.μ. στο πάρκο του Αστερόκοσμου.
Το χριστουγεννιάτικο γλυκό, που θα περιμένει τον κόσμο στον υπαίθριο χώρο του Περιπτέρου 15 (αερογέφυρα), στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα εντυπωσιάσει με τις διαστάσεις του, καθώς θα έχει μήκος περίπου 3,5 μέτρα και βάρος άνω των 200 κιλών.
Σε μια προσπάθεια να συνδέσει την ελληνική γαστρονομική παράδοση με το εορταστικό κλίμα των ημερών, η ΔΕΘ-Helexpo, σε συνεργασία με τον αρχιζαχαροπλάστη κ. Άγγελο Υποκαμισά, μέλος της Λέσχης Αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, και την υποστήριξη των χορηγών των μηχανημάτων και των πρώτων υλών για την παρασκευή του υπερμεγέθους κουραμπιέ, προσκαλεί τους επισκέπτες και φίλους του Αστερόκοσμου σε μια μοναδική εμπειρία και τους δίνει την ευκαιρία να γευτούν τον χριστουγεννιάτικο κουραμπιέ μέχρι να… χορτάσουν. 

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Το Εθνικό Θέατρο με την «Ορέστεια» στο Θέατρο Δάσους. Αγαμέμνων 26 & Χοηφόροι–Ευμενίδες 27/8.
Το Εθνικό Θέατρο με την «Ορέστεια» στο Θέατρο Δάσους. Αγαμέμνων 26 & Χοηφόροι–Ευμενίδες 27/8.
με 0 Σχόλια 807 Views

 Τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Αυγούστου το Εθνικό Θέατρο θα παρουσιάσει στο Θέατρο Δάσους την μοναδική σωζόμενη τριλογία του Αισχύλου Ορέστεια.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή