Αγώνας Σκυταλοδρομίας Δρόμου 10χλμ. για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. “Τρέξτε ομαδικά”

688 Views
Αγώνας Σκυταλοδρομίας Δρόμου 10χλμ. για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. “Τρέξτε ομαδικά” Αγώνας Σκυταλοδρομίας Δρόμου 10χλμ. για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. “Τρέξτε ομαδικά”

Αγώνας Σκυταλοδρομίας Δρόμου 10χλμ. για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.
“Τρέξτε ομαδικά”
Ο Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος ΕΡΜΗΣ 1877 ενώνει τις δυνάμεις του με το Δήμο Θεσσαλονίκης, τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το ΓΣ Ηρακλής, τη ΧΑΝΘ και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, για να κάνουν μία καινούργια αρχή.
Το απόγευμα της Κυριακής 4 Μαίου 2014 φέρνουν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη Αγώνα Σκυταλοδρομίας Δρόμου 10χλμ. (4x2500μ.), με την επωνυμία: “Thessaloniki Street Relays 2014” που αποτελεί μέρος της πρωοτποριακής σειράς αγώνων Βίκος Relays 2014.
Οι σκυταλοδρομίες δρόμου είναι αγώνες για όλους ανεξαιρέτως και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αθλητές και αθλούμενοι ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης. Μόνη απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή, είναι οι αιτούντες να έχουν γεννηθεί το 2001 και πριν.
Με βάση τις αγωνιστικές διατάξεις, στις σκυταλοδρομίες δρόμου, έχουν καθοριστεί να υπάρχουν 3 κατηγορίες ομάδων, οι οποίες είναι:
Ομάδες Ανδρών (4 άτομα)
Ομάδες Γυναικών (4 άτομα)
Μικτές Ομάδες (τουλάχιστον 1 άτομο διαφορετικού φύλου στην κάθε 4άδα).
Κόστος συμμετοχής 15€ για κάθε ομάδα των 4 ατόμων. Σε περίπτωση συλλόγων, ομαδικών εγγραφών, μαθητών, φοιτητών, που θα σχηματίσουν τουλάχιστον 5 ομάδες (από 4 άτομα η κάθε μια), το κόστος συμμετοχής θα είναι 12€ (3 ευρώ το άτομο).
Δήλωση συμμετοχής γίνεται από έναν εκπρόσωπο κάθε ομάδας, ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα www.relays.gr, καθώς και στα γραφεία του Ελληνικού Αθλητικού Συλλόγου ΕΡΜΗΣ 1877 (Καυτανζόγλειο Στάδιο, Κτίριο 3, 1ος όροφος) 10-12 το πρωί και 6-8 το απόγευμα τις καθημερινές.
Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για το “Thessaloniki Street Relays” λήγει την Τετάρτη 30 Απριλίου (12 το μεσημέρι). Σε περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις θα γίνει η σχετική ανακοίνωση από τη διοργάνωση.
Επίσης, παράλληλα θα γίνουν και παιδικές σκυταλοδρομίες Kids Relays (χωρίς κόστος συμμετοχής) όπου θα μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, δηλαδή μαθητές δημοτικών σχολείων γεννημένοι από το 2007 έως το 2002.
Για οποιαδήποτε πληροφορία και ερώτηση που θα υπάρξει, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με e-mail στο info@relays.gr, ή στέλνοντας μήνυμα στην διεύθυνσή μας στο Facebook. (Greek-Street-Relays).
“Thessaloniki Street Relays 2014”
Κυριακή 4 Μαΐου 2014 – ΝότιαΠύληΔΕΘ, ΠλατείαΧΑΝΘ, ώρα 17:45

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
'Η Στοργή - Ψυχογραφώντας το Χρήστο και την Αγνή',
'Η Στοργή - Ψυχογραφώντας το Χρήστο και την Αγνή', "Πέρα από αυτό που βλέπεις" | Νέλη Βυζαντιάδου.
με 0 Σχόλια 2171 Views

Δεν κρατάμε έναν άνθρωπο δίπλα μας αν δε θέλει να μείνει. Ούτε περιμένουμε από τον άλλο να μας πει να φύγουμε αν εμείς έχουμε ήδη αποφασίσει ότι θέλουμε να φύγουμε.  Γράφει η Νέλη Βυζαντιάδου για την Κουλτουρόσουπα.

Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη