1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ

732 Views
1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ 1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ

1ο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ

10 σενάρια επειγόντων περιστατικών σε συνεργασία με 10 πανεπιστημιακές κλινικές και φορείς και με τη συμμετοχή 240 φοιτητών του Α.Π.Θ., θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του «1ο Σεμιναρίου Προσομοίωσης Επειγόντων Περιστατικών, από φοιτητές για φοιτητές - 1st ABCS3» που διοργανώνεται από την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (Παράρτημα Θεσσαλονίκης) με έδρα το Α.Π.Θ. Το Σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ιατρικής και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του Α.Π.Θ.
 
Διαδραστικές διαλέξεις, βασισμένες σε επείγοντα περιστατικά αλλά και κατασκευασμένα - σκηνοθετημένα επείγοντα περιστατικά, όπως έμφραγμα, χειρουργική κοιλία, παθολογικά περιστατικά, τραύμα κ.α., τα οποία καλούνται να διαχειριστούν φοιτητές Ιατρικής, υπό την πίεση και καθοδήγηση ενός ειδικού εκπαιδευτή, θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών του Σεμιναρίου.
 
«Το σεμινάριο φιλοδοξεί να εισάγει και να συμφιλιώσει φοιτητές και καθηγητές Ιατρικής με το “μέλλον” της Ιατρικής εκπαίδευσης, τη νοοτροπία της προσομοίωσης και τη στρατηγική του “case based learning”» υποστηρίζουν οι διοργανωτές του Σεμιναρίου.
 
Η Τελετή Έναρξης των εργασιών του Σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Απριλίου και ώρα 21:00, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του Α.Π.Θ. και είναι ανοιχτή για το κοινό.
 
Περισσότερες πληροφορίες http://goo.gl/pIkHB7
Ιστοσελίδα Σεμιναρίου: www.abcs3.com

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα',
'Σασμός - Ψυχογραφώντας την Άννα', "Πέρα από αυτό που βλέπεις" | Νέλη Βυζαντιάδου.
με 0 Σχόλια 3405 Views

Η Άννα, όπως και πολλές άλλες γυναίκες, δεν ξέρουν να είναι τίποτα άλλο πέρα από νοικοκυρές, σύζυγοι και μητέρες. Αν βγουν από τη ζώνη ασφαλείας που είναι το σπίτι τους, θα τα χάσουν. Θα τα χάσουν και θα χαθούν. Γράφει η Νέλη Βυζαντιάδου για την Κουλτουρόσουπα.


Περισσότερα ...

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη