Έκκληση Ζέρβα για την προστασία του Σέιχ Σου

1764 Views
Έκκληση Ζέρβα για την προστασία του Σέιχ Σου Έκκληση Ζέρβα για την προστασία του Σέιχ Σου

Έκκληση προς όλους για την προστασία του περιαστικού δάσους της Θεσσαλονίκης από τον κίνδυνο των πυρκαγιών απηύθυνε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου.


«Όλοι μαζί να διαφυλάξουμε το Σέιχ Σου. Όλοι μαζί να προστατεύσουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε δίπλα μας», είναι το μήνυμα που έστειλε ο κ. Ζέρβας, διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης, παρ’ ότι έχει ένα πολύ μικρό κομμάτι, πράττει και με το παραπάνω ό,τι του αναλογεί για την προστασία του δάσους μεταξύ άλλων με περιπολίες της πολιτικής προστασίας και της δημοτικής αστυνομίας.


«Καθένας πρέπει να κάνει ό,τι του αναλογεί από το δικό του μετερίζι και όλοι μαζί πρέπει -πριν μας προλάβουν τα γεγονότα και οι καταστροφές- να περιφρουρήσουμε αυτόν τον πλούτο», πρόσθεσε ο κ. Ζέρβας, σημειώνοντας ότι το Σέιχ Σου είναι ο πολύτιμος πνεύμονας πρασίνου της Θεσσαλονίκης που μαζί με τον Θερμαϊκό Κόλπο επηρεάζει το κλίμα της πόλης.


Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι παράλληλα με τις περιπολίες στο δάσος και τις πιθανές απαγορεύσεις κυκλοφορίας είναι απαραίτητη και μια συστηματική καμπάνια ενημέρωσης.

Να δοθεί βάρος στην ασφάλεια
Στην κεντρική τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Ζέρβας έκανε αναφορά και στο ζήτημα της ασφάλειας, σημειώνοντας ότι έχει καλέσει πολλές φορές την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να αναλάβουν σχετικές πρωτοβουλίες.


«Κάθε γειτονιά της πόλης μας πρέπει να είναι 100% ασφαλής», τόνισε ο κ. Ζέρβας, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης και των δυνάμεων της τροχαίας.


Φωτογραφικό υλικό





Με ετικέτα: Σέιχ Σου

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή