Ο Μηνάς Σαμαντζίδης Πρόεδρος του Δ.Σ της Δ.Ε.Π.Θ.Ε

415 Views
Ο Μηνάς Σαμαντζίδης Πρόεδρος του Δ.Σ της Δ.Ε.Π.Θ.Ε Ο Μηνάς Σαμαντζίδης Πρόεδρος του Δ.Σ της Δ.Ε.Π.Θ.Ε

 


Με την ολοκλήρωση της 7ης δια περιφοράς συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και τη σχετική ψηφοφορία, εγκρίθηκε ο ορισμός του ψυχιάτρου – ψυχοθεραπευτή Μηνά Σαμαντζίδη ως Προέδρου του Δ.Σ της Δ.Ε.Π.Θ.Ε.

Όπως δήλωσε ο Κ. Ζέρβας «μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το ρόλο των δημοτικών ΜΜΕ και πιστεύω  πως η εργατικότητα, η μεθοδικότητα και η ευρύτητα πνεύματος που χαρακτηρίζουν το νέο πρόεδρο, θα δώσουν μία νέα απαραίτητη ώθηση στην πορεία των δημοτικών μέσων» ενώ συμπλήρωσε πως «το σχέδιο μας είναι φιλόδοξο, θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα και να φέρουμε τηλεόραση κα ραδιόφωνο στο επίπεδο που μας αξίζει».

Η δήλωση του νέου προέδρου της Δ.Ε.Π.Θ.Ε:

Η πρόταση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης είναι για εμένα ιδιαίτερη τιμή. Με τη συνδρομή των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Π.Θ.Ε. και τη συνεργασία των εργαζομένων και των στελεχών της, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του αξιώματος και τις προσδοκίες των συμπολιτών μας. Τα ραδιόφωνα και η τηλεόραση της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας, εκτός από το ιστορικό και συμβολικό τους αποτύπωμα οφείλουν να αποτελέσουν και ένα δημοσιογραφικό οργανισμό σύγχρονο, ανταγωνιστικό και πλουραλιστικό. Με αιχμή την ενημέρωση, με εστιασμό στα τοπικά θέματα της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και με προτεραιότητες την εμπορική ενίσχυση, τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό και τη σφικτή οικονομική διαχείριση, ο ρόλος των δημοτικών ΜΜΕ ευελπιστώ ότι θα αναβαθμιστεί.  Ιδιαίτερα, αυτές τις κρίσιμες ημέρες που βιώνουμε όλοι μας, χρειάζεται μετριοπάθεια, νηφαλιότητα και ψυχραιμία στη μεταφορά της είδησης, αλλά πρώτιστα προσοχή στην ασφάλεια και την προστασία της υγείας όλου του ανθρώπινου δυναμικού της Δ.Ε.Π.Θ.Ε.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα :
Ο Μηνάς Σαμαντζίδης είναι Ψυχίατρος και Γνωστικός-Αναλυτικός Ψυχοθεραπευτής διατηρώντας ιατρείο στο κέντρο της πόλης. Ήταν Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, μέλος της Πολιτικής της και συνεργάτης της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού και Προγράμματος.

Επίσης, έχει διατελέσει Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ. του Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις
Ο Νίκος Κουρής διαβάζει το πεζογράφημα Ιογενής πνευμονία του Ζήσιμου Λορεντζάτου
Ο Νίκος Κουρής διαβάζει το πεζογράφημα Ιογενής πνευμονία του Ζήσιμου Λορεντζάτου
με 0 Σχόλια 688 Views

 Την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 19.00 συνεχίζεται η διαδικτυακή ηχητική σειρά του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) Αναγνώσεις με το πεζογράφημα Ιογενής πνευμονία του Ζήσιμου Λορεντζάτου.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή