Όταν ο Θανάσης Πετρίδης οραματίστηκε τη λειτουργία καταστήματος, «Ρούχα με το κιλό».

29827 Views
Όταν ο Θανάσης Πετρίδης οραματίστηκε τη λειτουργία καταστήματος, «Ρούχα με το κιλό». Όταν ο Θανάσης Πετρίδης οραματίστηκε τη λειτουργία καταστήματος, «Ρούχα με το κιλό».

Όταν ο Θανάσης Πετρίδης οραματίστηκε τη λειτουργία καταστήματος, «Ρούχα με το κιλό».

Στις 18 Ιουνίου του 2012, σ’ έναν ευχάριστο χώρο 80 τ.μ στην περιοχή του Αγίου Θεράποντα στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, ανοίξαμε το κατάστημα ετοίμων ενδυμάτων ‘2’ για τον άνδρα, τη γυναίκα το παιδί. Δανειζόμενοι το όνομα από τη διεύθυνση του χώρου, που βρίσκεται στη γωνία των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας 2 και Αρτάκης, δημιουργήσαμε ένα χώρο μίνιμαλ αισθητικής, σε τόνους του λευκού και του μαύρου, με μεγάλη ποικιλία και μοναδικής ποιότητας σχέδια για όλες τις ηλικίες, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, προτείνοντας τη δική μας λύση στην κρίση!

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Όταν το 2012 ο Θανάσης Πετρίδης οραματίστηκε τη λειτουργία ενός καταστήματος, όπου ρούχα θα πωλούνταν με... το κιλό, σίγουρα δεν είχε φανταστεί την επιτυχία και τη λαμπρή πορεία που θα διέγραφε στον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης.

Αναρωτώμενος τι ήταν αυτό που θα μπορούσε να αναζωογονήσει την ταλαιπωρημένη αγορά της πόλης, σύστησε στο καταναλωτικό κοινό την πρωτότυπη ιδέα των "ρούχων με το κιλό", ρούχων, δηλαδή, που τα αγοράζει κανείς όχι σε μια προσχεδιασμένη, fixed τιμή, αλλά σε κόστος που διαμορφώνεται βάσει του πραγματικού βάρους του ενδύματος (20 ευρώ το κιλό).

Η τολμηρή αυτή ιδέα έγινε πραγματικότητα και, καταθέτοντας το ιδιαίτερο μεράκι και την πίστη του στην προοπτική αυτή, ο Θανάσης Πετρίδης απέκτησε γρήγορα θαυμαστές και διαπίστωσε ότι οι πιστοί πελάτες, που εμπιστεύονταν την ποιότητα των ενδυμάτων του, αυξάνονταν βαθμιαία!

Μέσα από  καθημερινές παραλαβές ενδυμάτων, που προέρχονται  από stock αποθέματα μεγάλων ευρωπαϊκών καταστημάτων, και μέσα από συνεχόμενη προβολή και υποστήριξη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το κατάστημα "ΔΥΟ", (όπως βαπτίστηκε από την αριθμοδότηση της οδού στην οποία βρίσκεται), απέκτησε από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του τη δική του ταυτότητα και προσωπικότητα

Ο ίδιος ο Θανάσης Πετρίδης, μάλιστα, καθιερώθηκε στο χώρο της αγοράς της Θεσσαλονίκης, ως ο πρωτεργάτης στην πώληση των "Ρούχων με το κιλό", μιας ιδέας που -όπως ήταν αναμενόμενο- συνάντησε, ωστόσο, και πολλούς αντιγραφείς και μιμητές, με πανομοιότυπης λογικής και αισθητικής καταστήματα, που άνοιγαν σε όλη την Ελλάδα.

Η ποιότητα, ωστόσο, και η ποικιλία των εμπορευμάτων του "ΔΥΟ", καθώς και το ιδιαίτερο στυλ της εξυπηρέτησης του ιδιοκτήτη, ο οποίος αντιλαμβάνεται με μοναδικό τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών του, απετέλεσαν τους παράγοντες, για τους οποίους το κατάστημα βρισκόταν πάντοτε στην κορυφή του εμπορίου ετοίμων ενδυμάτων, τόσο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης όσο και στον ευρύτερο ελλαδικό χώρο.Τρία χρόνια μετά, η επιχείρηση εξακολουθεί να συνιστά  αγαπημένο προορισμό πολλών καταναλωτών, προτείνοντας οικονομικές ιδέες ένδυσης για τον άντρα, τη γυναίκα και το παιδί και
συστήνοντας ουσιαστικά τη "λύση στην κρίση".


.

Πληροφορίες:

Ανατολικής Ρωμυλίας 2 & Αρτάκης, Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκη - 231 777 3824 - 694 481 0458

web site - YouTube - Twitter - Facebook - Instagram

Βίντεο: συνεντεύξεις -  παρουσιάσεις:

.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στο  23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Όλες οι ταινίες που θα προβληθούν στο 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
με 0 Σχόλια 523 Views

To Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης επιστρέφει online και παρουσιάζει τα καλύτερα ντοκιμαντέρ από ολόκληρο τον κόσμο, ένα συναρπαστικό αφιέρωμα και τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες τεκμηρίωσης για παιδιά και νέους.


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή