Κορονοϊός: Τα μαζεύει ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ για την ανοησία περί "κατασκευασμένου ιού"

986 Views
Κορονοϊός: Τα μαζεύει ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ για την ανοησία περί Κορονοϊός: Τα μαζεύει ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ για την ανοησία περί "κατασκευασμένου ιού"

 


"Ήταν ατυχής η επιλογή μου να διατυπώσω δημοσίως μία προσωπική εκτίμηση -σίγουρα όχι βεβαιότητα- σε ένα θέμα που δε βρίσκεται απλώς στην κορυφή της παγκόσμιας επικαιρότητας, αλλά λόγω της σοβαρότητάς του απαιτεί υπεύθυνη στάση από όλους μας", λέει ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Ανδρέας Γιαννακουδάκης μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απίθανη δήλωσή του ότι ο κορονοϊός είναι κατασκευασμένος- προφανώς σε εργαστήριο- και οτι υπάρχει εμβόλιο που το κρύβουν. Σε διευκρινιστική δήλωση που αναγκάστηκε να κάνει μάζεψε την τοποθέτησή του και ζήτησε συγνώμη.

Ο κ. Γιαννακουδάκης προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με τη δήλωσή του ότι ο νέος ιός είναι κατασκευασμένος, και μάλιστα υπάρχει εμβόλιο πριν την εξάπλωσή του και η ανακοίνωσή του θα εξαρτηθεί από τους λόγους σκοπιμότητας…


Μάλιστα είπε μιλώντας σε δημοτικό ραδιόφωνο οτι το εμβόλιο έχει ήδη ανακαλυφθεί πριν από την εξάπλωσή του κορονοϊού, και απλά δεν το ανακοινώνουν για λόγους σκοπιμότητας.

 Μιλώντας στο TV100 ο αντιπρύτανης ανέφερε χαρακτηριστικά : "Μμπορώ να υποθέσω ότι ο ιός αυτός είναι κατασκευασμένος, το πιθανολογώ... Και μπορώ να υποθέσω το εμβόλιο είναι ήδη από πριν γνωστό. Υπάρχει δηλαδή αυτή τη στιγμή το εμβόλιο. Πότε θα ανακοινωθεί η ανακάλυψή του ή πότε θα διατεθεί εξαρτάται από τους λόγους της σκοπιμότητας".

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Κορονοϊός

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή