Μ.Τ.R.S. Professional. Musical Theater Rontidis School - Ακρόαση για Υποτροφίες -Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

889 Views
Μ.Τ.R.S. Professional. Musical Theater Rontidis School - Ακρόαση για Υποτροφίες -Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Μ.Τ.R.S. Professional. Musical Theater Rontidis School - Ακρόαση για Υποτροφίες -Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Μ.Τ.R.S. Professional. Musical Theater Rontidis School Ακρόαση για Υποτροφίες - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Καλώς ήλθατε στο Sparkle-pop out!
 
H Aνωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Ροντίδη παρουσιάζει για πρώτη φορά στα ανώτερα εκπαιδευτικά πλαίσια της Ελλάδος Επαγγελματικό Musical Theatre.
 
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 
H Eπαγγελματική Σχολή M.T.R.S. Professional, Musical Theater Rontidis School ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2016 με υπεύθυνη Σχολής την Χορογράφο / Κινησιολόγο / Περφόρμερ Κωνσταντίνα Καστέλλου. Τον Οκτώβριο του 2017 ανοίγει τις πόρτες της για δεύτερη συνεχή χρονιά σε υποψήφιους σπουδαστές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στον μαγικό κόσμο του Broadway Theatre.  
 
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ...
 
Εξασφαλίζοντας γνώση, εμπειρία και υψηλή αισθητική πάνω στα βήματα της πρότυπης Αμερικάνικης Σχολής, το M.T.R.S. απευθύνεται σε όλους αυτούς που θέλουν να διεισδύσουν στον λαμπερό κόσμο του μουσικού θεάτρου, σπουδάζοντας από την βάση του ένα είδος που συντηρεί στον χρόνο τις δικές του απαιτήσεις, τις δικές του τεχνικές. Το 2ετές πρόγραμμα σπουδών, προετοιμάζει εκείνους οι οποίοι έχουν στόχο να εφαρμόσουν επαγγεματικά την μουσικοθεατρική-χορευτική αυτήν Τέχνη σε μια καλλιτεχνική αγορά η οποία ολοένα και μεγαλώνει. Καθώς και δημιουργεί άριστες προοπτικές για προσεχείς ακροάσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ 
Με την εισαγωγή τους στο M.T.R.S. οι σπουδαστές εξασφαλίζουν πρόσβαση σε   εμπεριστατωμένη γνώση του αντικειμένου, πιστοποιημένη κατάρτιση, σεμιναριακή δράση, εφαρμοσμένη πρακτική, οπτικοακουστικό πορτφόλιο, σκηνική εμπειρία.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
 
Τo M.T.R.S. Professional περιλαμβάνει εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων όπως:
Acting / Character Development / Jazz Choreography / Contemporary Dance / Theatrical movement / Performance Coaching / Release Technique / Music Study / Vocal Technique / Ensemble Singing / Speech Training / Unscripted Creative Drama / Final Performing / Theatrical Make Up κλπ. 
 
Π-Ε-Ρ-Φ-Ο-Ρ-Μ-Ι-Ν-Γ-Κ 
 
Στο τέλος του έτους οι σπουδαστές του Μ.Τ.R.S. Professional συμμετέχουν στην ετήσια παράσταση της Σχολής, η οποία πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με άκρως επαγγελματικές συνθήκες και υψηλής ακρίβειας τεχνικό εξοπλισμό. Πάνω σε εντελώς καινούριες χορογραφίες και πρωτότυπο σκηνοθετικό υλικό, το οποίο κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς χτίζεται και εφαρμόζει πάνω στον καθένα ξεχωριστά, οι σπουδαστές θα έχουν την δυνατότητα να βιώσουν την μαγεία αυτής της πολυμορφικής Τέχνης, μέσα από ατομική αλλά και ομαδική δουλειά...πάνω στην σκηνή... αλλά και πίσω από την σκηνή... 
 
ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ 
 
Το καλλιτεχνικό δυναμικό του M.T.R.S. Professional συνθέτουν καθηγητές υψηλών προδιαγραφών, αναγνωρισμένοι σε διεθνές επίπεδο, με ενδελεχή εκπαιδευτική εμπειρία και ταυτοποιημένη καλλιτεχνική δράση.
 
ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ 
 
Η Μ.T.R.S. Professional μπαίνοντας στο δεύτερο έτος λειτουργίας ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο ακαδημαικό έτος 2017-2018! Οι υποψήφιοι σπουδαστές πρέπει να κατοχυρώσουν την συμμετοχή τους στην ακρόαση, η οποία θα πραγματωθεί στις εγκαταστάσεις της Σχολής, συμπληρώνοντας πρώτα την αίτηση εγγραφής στην Σχολή.H διαδικασία των υποτροφιών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.  
 
Oι εγγραφές ξεκίνησαν...
Γίνε ο επόμενος που θα κρατήσει την σκυτάλη! 
.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αιτήσεις καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00-20:00 
Αριστοτέλους 23 2ος όροφος, τηλ. 2310274570, Fax 2310261584
 
Ιστότοπος: www.rontidis.gr
.
======================================================================================================
Το πολιτιστικό site www.Kulturosupa.gr  προσφέρει σε όλη την ΚΟΥΛΤΟΥΡΟπαρέα που ασχολείται επαγγελματικά, ή μη-επαγγελματικά, προβάλλοντας 5 δημοσιεύσεις των δραστηριοτήτων τους με μόλις 30 ευρώ (ή 50 ευρώ οι 10 δημοσιεύσεις). 


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Θύμα του covid-19 και το Φεστιβάλ Θάλασσας στη Χαλκιδική. Ακυρώθηκε.
Θύμα του covid-19 και το Φεστιβάλ Θάλασσας στη Χαλκιδική. Ακυρώθηκε.
με 0 Σχόλια 455 Views

Το γεγονός πως μέχρι σήμερα δεν είχε ανακοινωθεί τίποτα απολύτως για το Φεστιβάλ Θάλασσας που πραγματοποιείται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια ήταν μια σοβαρή ένδειξη πως κάτι δεν πάει καλά…


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή