Πεζοπορία και Ποδηλατοδρομία στην Καλαμαριά

182 Views
Πεζοπορία και Ποδηλατοδρομία στην Καλαμαριά Πεζοπορία και Ποδηλατοδρομία στην Καλαμαριά

Πεζοπορία και Ποδηλατοδρομία στην Καλαμαριά.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο «Αθλούμαι στην Καλαμαριά», που ξεκίνησαν στις 17 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στις 30 Σεπτεμβρίου, με ενδιάμεση διακοπή τους δύο μήνες Ιούλιο – Αύγουστο, συνεχίζονται οι αθλητικές δράσεις, της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.
Συγκεκριμένα  σήμερα Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου από τις 6.00 έως τις 8.00 το απόγευμαθα πραγματοποιηθείπεζοπορία 7 χιλιομέτρων μέσα στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καλαμαριάς με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού. Στην δράση αυτή με τίτλο «Περπατώ μέσα στην πόλη μου»μπορούν να συμμετάσχουν άτομα ηλικίας από 8 ετών και άνω.
Επίσης τηνερχόμενη  Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 2 μ.μ. με τίτλο «Ποδηλατώ στην Καλαμαριά» πραγματοποιείται ποδηλατοδρομία για παιδιά και ενήλικες 8 χιλιομέτρων μέσα στο οδικό δίκτυο της πόλης. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει και θα τερματίσει  την πλατεία του Δημαρχείου (Κομνηνών 58).
΄Οσοι κυρίως οδηγοί θα κινούνται τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες στους δρόμους της Καλαμαριάς  παρακαλούνται να επιδείξουν υπομονή και κατανόηση, διευκολύνοντας την διεξαγωγή των παραπάνω αθλητικών δράσεων.
 
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Καλαμαριάς αξιοποιώντας τους χώρους και την υπάρχουσα υποδομή, καθώς επίσης και την πολυετή εμπειρία  στην οργάνωση και υλοποίηση ανάλογων αθλητικών και παιδαγωγικών δραστηριοτήτων,  των γυμναστών που διαθέτει,  ετοίμασε το πολυδιάστατο αυτό πρόγραμμα αθλητικών εκδηλώσεων, πλαισιωμένο μάλιστα από την εθελοντική προσφορά γυμναστών και παιδαγωγών, δίνοντας έμφαση στη διασκέδαση των παιδιών και των ενηλίκων.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Γάμους με 1.500 άτομα ετοιμάζουν στο Ηράκλειο γιατί «εμάς δεν μας πιάνει ο κορονοϊός»
Γάμους με 1.500 άτομα ετοιμάζουν στο Ηράκλειο γιατί «εμάς δεν μας πιάνει ο κορονοϊός»
με 0 Σχόλια 802 Views

 Πριν από λίγες ημέρες δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από μια κυρία η οποία μου ζήτησε υπηρεσίες σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου για γάμο παρουσία 1.500 ατόμων.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή