ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ TO ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ EUROPE DIRECT ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

325 Views
ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ TO ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ EUROPE DIRECT ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ TO ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ EUROPE DIRECT ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ TO ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ EUROPE DIRECT ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι περιπατητικές διαδρομές που διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct  του Δήμου Θεσσαλονίκης, με θέμα «Η Ευρώπη στη Θεσσαλονίκη», θα ξεκινήσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 17 Δεκεμβρίου του 2015.

Το πρόγραμμα  περιλαμβάνει 14 πρωτότυπες διαδρομές, οι επτά εκ των οποίων απευθύνονται σε ενηλίκους και οι υπόλοιπες σε μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με στόχο τη βαθύτερη γνωριμία με τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν δύο επιλογές διαδρομών. Η πρώτη με αφετηρία το Διοικητήριο και τελικό προορισμό το Λιμάνι, θα έχει τίτλο «Ένας Ευρωπαίος περιηγητής στη Θεσσαλονίκη», ενώ η δεύτερη, με αφετηρία το Λιμάνι και τελικό προορισμό την Πλατεία Αριστοτέλους, θα ονομάζεται «Στις Ευρωπαϊκές γειτονιές της Θεσσαλονίκης».

Οι περιηγήσεις, διάρκειας δύο ωρών, θα πραγματοποιούνται για τους ενηλίκους κάθε Σάββατο, από τις 15.00 έως τις 17.00 και για τους μαθητές κάθε Πέμπτη, από τις 10.30 έως τις 12.30. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων θα είναι τα 30 άτομα.

Η συμμετοχή στη δράση δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση. Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο της ιστοσελίδας του Δήμου Θεσσαλονίκης: 
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - EUROPE DIRECT


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
«Τα κορίτσια των Λουλουδιών»: ένα βιβλίο βασισμένο στα παιδικά εγκλήματα που συντάραξαν τον κόσμο.
«Τα κορίτσια των Λουλουδιών»: ένα βιβλίο βασισμένο στα παιδικά εγκλήματα που συντάραξαν τον κόσμο.
με 0 Σχόλια 1281 Views

Ένα εξαιρετικό κοινωνικό θρίλερ που σκιαγραφεί βαθειά τα παιδιά – δολοφόνους, την οικογένεια του θύματος, το σοφρωνιστικό σύστημα στην ευαίσθητη παιδική ηλικία και το ηθικό δίλημμα εάν αξίζει ενας εγκληματίας την δεύτερη ευκαιρία. Διάβασε η Μιλάντα Σαρικιαχίδου και σχολιάζει για την Κουλτουρόσουπα

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή