Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Ποιοι πήραν τους περισσότερους σταυρούς

1178 Views
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Ποιοι πήραν τους περισσότερους σταυρούς Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Ποιοι πήραν τους περισσότερους σταυρούς

 


Σαφής εικόνα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που συγκεντρώνουν τους περισσότερους σταυρούς, προκύπτει από τα αποτελέσματα που δημοσιεύει το υπουργείο Εσωτερικών, στο 32,26% της ενσωμάτωσης των σταυρών στο αποτέλεσμα.

Ειδικά στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης και στην παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα που επανεκλέγεται από τον πρώτο γύρο, προηγείται η Βούλα Πατουλίδου, νυν αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με 13.267 σταυρούς και με μεγάλη διαφορά ψήφων από τον επόμενο υποψήφιο σύμβουλο. Αυτός είναι ο νυν αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας με 7.357 σταυρούς ενώ τρίτος μέχρι στιγμής είναι ο Άγγελος Χαριστέας με 6.804 σταυρούς. Ακολουθούν ο Δημήτρης Ασλανίδης, ο Στάθης Αβραμίδης, ο Ντίνος Κούης, ο Νίκος Τζόλλας, ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ο Σωκράτης Δώρης, ο Παντελής Καζαντζίδης, ο Αλέξανδρος Θάνος, ο Σωτήρης Μπάτος, η Μελίνα Δερμεντζοπούλου, η Αθηνά Αηδονά, η Όλγα Γούλα, ο Χρήστος Μήττας, ο Πάρις Μπίλλιας, ο Κωνσταντίνος Πάλλας, ο Αθανάσιος Κικής και η Λίνα Φιλιππιάδου.

Στην παράταξη του Χρήστου Γιαννούλη προηγούνται η Ανατολή Αγαθαγγελίδου με 1.375 σταυρούς, η Δήμητρα Θωμά με 968 και ο Γιώργος Ζέρβας με 952. 

Στην παράταξη του Χρήστου Παπαστεργίου προηγούνται σε σταυρούς ο Γιώργος Τρελλόπουλος με 1.246, ο Πόλης Ασαρίδης με 638 και ο Δημήτρης Κνης με 526. Στην παράταξη του Σωτήρη Αβραμόπουλου προηγούνται ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης με 1.658 ψήφους, ο Γιάννης Ζιώγας με 785 και ο Νίκος Αγαθαγγέλλου με 616.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, σε ποσοστό 91,02% της ενσωμάτωσης, στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και σε σύνολο 71 εδρών η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, "Αλληλεγγύη, Δυναμώνουμε τη Μακεδονία", καταλαμβάνει 44 έδρες, του Χρήστου Γιαννούλη, "Κοιτάμε Μπροστά", οκτώ, του Χρήστου Παπαστεργίου, "Πράξεις για τη Μακεδονία", πέντε, του Σωτήρη Αβραμόπουλου, "Λαϊκή Συσπείρωση", τέσσερις, του Νίκου Χρυσομάλλη, "Ελληνική Αυγή", τρεις, του Φίλιππου Γκανούλη, "Οικολογία Πράσινη Λύση", δύο και του Γαβριήλ Αβραμίδη, "Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία", επίσης δύο. Από μία θέση καταλαμβάνουν η Δέσποινα Χαραλαμπίδου (Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία), ο Θανάσης Αγαπητός (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και ο Δημήτρης Βάνης (Εγγύηση για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας).

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή