Επανεκκινεί το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών η Προέδρος του Βούλα Πατουλίδου.

656 Views
Επανεκκινεί το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών η Προέδρος του Βούλα Πατουλίδου. Επανεκκινεί το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών η Προέδρος του Βούλα Πατουλίδου.

 

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Επανεκκίνηση
 
Το αποτύπωμα του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών είναι δεδομένο και ισχυρό. Αποτελεί ζωτικό πολιτιστικό πνεύμονα που αναδεικνύει τη Δυτική Θεσσαλονίκη αλλά και όλη την πόλη αποτελώντας πόλο έλξης επισκεπτών Ελλήνων και ξένων.
 
Έχω την πρόθεση –και θα εργαστώ ιδιαίτερα για να επιτύχουμε– το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών να ενισχυθεί και να εξελιχθεί σε κόμβο πολιτισμού της Ευρώπης.
.
Ευελπιστώ μέσα από αξιοποίηση και ανάδειξη στελεχών που αποδεδειγμένα στήριξαν το θεσμό , να πετύχουμε μια δυναμική επανεκκίνηση, με όραμα, σχέδιο και προοπτική.
 
Τις τελευταίες μέρες δημιουργήθηκε ένα θέμα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του καφέ μπαρ που υπάρχει στο συγκρότημα της Μονής Λαζαριστών, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων το καλοκαίρι.
 
Με την πρόσφατη ιδιότητά μου ως Προέδρου του Δ.Σ. της Μονής Λαζαριστών, θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί με τρόπο ικανοποιητικό, νόμιμο και οριστικό στο αμέσως επόμενο διάστημα.
 
Μέχρι τότε συνιστώ υπομονή και αυτοσυγκράτηση.
Βούλα Πατουλίδου
Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή