Πασαρέλα από ανακυκλώσιμα υλικά στη Νέα Παραλία.

388 Views
Πασαρέλα από ανακυκλώσιμα υλικά στη Νέα Παραλία. Πασαρέλα από ανακυκλώσιμα υλικά στη Νέα Παραλία.

Πασαρέλα από ανακυκλώσιμα υλικά στη Νέα Παραλία...

Η παρουσίαση θα γίνει στο ηλιοβασίλεμα την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ώρα 6.00 ακριβώς, στη Νέα Παραλία, στο ξύλινο deck με το φεγγάρι (απέναντι από το Μακεδονία Παλλάς), με φόντο τη θάλασσα, από τα "μοντέλα" που θα έχουν επιλέξει οι δημιουργοί τους.

Ο σύλλογος "Φίλοι Νέας Παραλίας" πρόκειται να διοργανώσει μια "performance" με θέμα το ένδυμα σε συνεργασία με αντίστοιχες σχολές αλλά και μεμονωμένους δημιουργούς. Με τον περιορισμό να χρησιμοποιήσουν μόνο ανακυκλώσιμα υλικά για τη δημιουργία των ρούχων τους.

Το θέμα βασίζεται στην σημασία του τοπίου: η πόλη, η θάλασσα, ο ουρανός, το φως, τα χρώματα κλπ. αλλά επίσης στην ιδέα της κίνησης και την παρουσία των χρηστών που ζουν καθημερινά τη Νέα Παραλία: οι περιπατητές, οι αθλούμενοι, οι ερωτευμένοι, τα ηλικιωμένα άτομα, εκείνοι που κάνουν περίπατο με τα παιδιά τους, το σκυλί τους, τους περιστασιακούς φωτογράφους, τους ψαράδες κλπ.

Τα ευτελή υλικά δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση εμπόδιο στη δημιουργία, αντίθετα ενθαρρύνουν την δημιουργικότητα, χρησιμοποιώντας την παρεκτροπή του αρχικού υλικού δίνουν ελευθερία σε αυτήν την μορφή της έκφρασης.

Στο σούρουπο, ένα σύνολο προσώπων που έχουν επιλέξει οι δημιουργοί θα παρουσιάσουν τα ενδύματα τους, θα περπατήσουν στο ξύλινο deck, στο όριο του κρηπιδώματος.

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου ώρα 6.00 ακριβώς

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν ένα ή περισσότερα μεταχειρισμένα ρούχα σε καλή κατάσταση, κατά προτίμηση παιδικά, καθώς και σχολικά και βρεφικά είδη (πάνες και κρέμες), που θα διατεθούν στην κοινωνική οργάνωση "ΑΡΣΙΣ"


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Kif Express: Το δικό μου...γυμνό γεύμα...??? για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
Kif Express: Το δικό μου...γυμνό γεύμα...??? για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
με 0 Σχόλια 2108 Views
Αποφάσισα να "γιορτάσω προσφέροντας" τον εαυτό μου, έτσι όπως είμαι σήμερα και μέσα από το φακό του δικού μου κινητού, εντελώς πειραματικά με ΧΧΧ φωτογραφίες..
Γράφει ο Γιάννης Κυφωνίδης για την Κουλτουρόσουπα

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή