10 Χρόνια Παιδιά Εν Δράσει Πάρτι Γενεθλίων στο block33

454 Views
10 Χρόνια Παιδιά Εν Δράσει Πάρτι Γενεθλίων στο block33 10 Χρόνια Παιδιά Εν Δράσει Πάρτι Γενεθλίων στο block33

10 Χρόνια Παιδιά Εν Δράσει Πάρτι Γενεθλίων στο block33

Τα «Παιδιά Εν Δράσει» γίνονται 10 χρονών και το γιορτάζουν με ένα ξέφρενο πάρτι Γενεθλίων το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Block 33. Ήταν το 2003 όταν νέοι καλλιτέχνες από την πόλη της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να δημιουργήσουν μία ομάδα με σκοπό την ελεύθερη έκφραση, τη διάδοση των εναλλακτικών μορφών τέχνης, τον εθελοντισμό. Από τότε έχουν περάσει 10 χρόνια και τα «Παιδιά Εν Δράσει» συνεχίζουν δυναμικά να δρουν, να δημιουργούν με καλλιτεχνικά φεστιβάλ, ευρωπαϊκές συναντήσεις, με εναλλακτικές μορφές διαδήλωσης σε δρόμους, πλατείες και πάρκα, προωθώντας την τέχνη, τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό.
Μέσα στο έτος 2013 τα «Παιδιά Εν Δράσει» γιόρτασαν 10 χρόνια ζωής διοργανώνοντας 10 δράσεις που καθιέρωσαν την οργάνωση, δράσεις που χάρισαν χαμόγελα και χαρά για ακόμα μία φορά και που προέβαλλαν την τέχνη, τον πολιτισμό, τους νέους και έγιναν θεσμοί στην πόλη.
Το επετειακό έτος κορυφώνεται με τη διοργάνωση του Γενέθλιου Πάρτι της ομάδας  και προσκαλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες μας, τις ομάδες της πόλης που συμμετείχαν στις δράσεις μας, ΜΚΟ και φορείς που μας υποστήριξαν και όλους τους νέους και νέες της πόλης στο πιο δημιουργικό, ζωντανό, νεανικό πάρτι γενεθλίων το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στο Block33.
Στο πάρτι για τα γενέθλιά μας γιορτάζουμε 10 χρόνια ελεύθερης έκφρασης, δημιουργίας, τέχνης, ανατρεπτικών δράσεων με ζωντανή μουσική, χορό, παιχνίδια, show ακροβατικών και πολλές εκπλήξεις. Η είσοδος στο πάρτι είναι ελεύθερη.
Περισσότερες πληροφορίες

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

τελευταιες αναρτησεις
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (& όλες οι επαναλήψεις) και που προβάλλονται στη Θεσσαλονίκη 28/10–03/11/2021
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (& όλες οι επαναλήψεις) και που προβάλλονται στη Θεσσαλονίκη 28/10–03/11/2021
με 0 Σχόλια 1334 Views

Εξαιρετικά ενδιαφέρουμε η τελευταία βδομάδα του Οκτώβρη όπου έχουμε νέο Αλμοδόβαρ, το τελευταίο Χρυσό Φοίνικα, μια αυτοβιογραφία για την Αρίθα Φράνκλιν, το εμπορικό θρίλερ  Η Νύχτα με τις Μάσκες 2 και το απαραίτητο για πιτσιρικάδες Οικογένεια Άνταμς 2. Δείτε τι θα δείτε από Πέμπτη 28 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2021.

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή