Με επιτυχία και ασφάλεια ο χειμερινός κολυμβητικός περίπατος «Παλίρροια 2019»

1039 Views
Με επιτυχία και ασφάλεια ο χειμερινός κολυμβητικός περίπατος «Παλίρροια 2019» Με επιτυχία και ασφάλεια ο χειμερινός κολυμβητικός περίπατος «Παλίρροια 2019»

Από τον Ιωάννη Κυφωνίδη.


Με επιτυχία στέφθηκε παρά τη χαμηλή θερμοκρασία της θάλασσας και τον ήλιο με δόντια η “Παλίρροια 2019” στην Πλαζ Αρετσούς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.


 Περισσότερες και περισσότεροι από 40 κολυμβήτριες και κολυμβητές συμμετείχαν στο χειμερινό κολυμβητικό περίπατο που ήταν ο πιο “δύσκολος” των τελευταίων χρόνων λόγω των 9 βαθμών Κελσίου της θάλασσας. 

Από τους 41 κολυμβητές, ανάμεσά τους και αθλητές από την Αθήνα, τερμάτισαν οι 36. Εικοσιπέντε έπεσαν στη διαδρομή των 700 μέτρων {ένας με στολή ) και οι υπόλοιποι δεκαέξι στα 300 μέτρα. Ο αγώνας διεξήχθη ομαλά και με απόλυτη ασφάλεια χάρη στο Δήμο Καλαμαριάς , το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς , τη Baylines και την Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση που συνέπραξαν υλικά και ηθικά για την επιτυχία της διοργάνωσης. 

Την ευθύνη για το σχεδιασμό και την εκτέλεση του κολυμβητικού περιπάτου είχε ο προπονητής μαραθώνιας κολύμβησης και πόλο Νικόλας Ρεπανάς με συμπαραστάτες τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνικής Μαραθώνιας Κολύμβησης Κώστα Μπενάκη, την αντιπρόεδρο Δανάη Μενεξιάδη, τον ταμία Γιώργο Βουλγαράκη , το μέλος Σοφία Μπουζάκη, αλλά και τους Πάνο Αρβανιτάκη, Νικόλα Ζαμπέτογλου, Νίκο Δεληγιαννίδη και Δημοσθένη Σπάνια.
.
.
Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

Τη γραμματειακή υποστήριξη είχαν η Φωτεινή Γκαμπαλέ και η Κατερίνα Ντούλη, ενώ τη φωτογραφική κάλυψη ο Νίκος Πάντης , η Μαρία Μπαλτατζή και η Δανάη Σπάνια. 

Στα 700 μέτρα οι τρεις πρώτοι ήταν ο Γιώργος Σταυρόπουλος, ο Πάνος Αρβανιτάκης και ο Γιώργος Ζαμπέτογλου με πρώτη γυναίκα τη Σοφία Μπουζάκη, ενώ στα 300 μέτρα οι τρεις πρώτοι ήταν ο Κώστας Ζαμπέτογλου, ο Θωμάς Τσικουδής και ο Πέτρος Χωριατάκης με πρώτη γυναίκα τη Διαλεχτή Π.


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή