Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε το 2022 με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων (εικόνες)

917 Views
Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε το 2022 με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων (εικόνες) Η Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε το 2022 με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων (εικόνες)

 

«Το 2022 ας ονειρευτούμε δυνατά κι ας πράξουμε δυνατότερα», τονίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ευχόμενος μέσα στην καινούρια χρονιά «να σχεδιάσουμε και να καταφέρουμε με ενότητα και επιμονή όλα όσα επιθυμούμε, αυτά που ο καθένας μας αλλά και η πατρίδα μας χρειάζεται».


»Ο νέος χρόνος να φέρει όλα όσα στερηθήκαμε το 2021, όσα στερηθήκαμε όλα τα δύσκολα προηγούμενα χρόνια. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή χρονιά, με υγεία, με υπομονή, με αγάπη και με δημιουργία», σημειώνει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε το 2022 με ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων, που αποτελεί χορηγία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ).

Η ρίψη έγινε από θαλάσσης, στο ύψος της πλατείας Λευκού Πύργου, και τα πυροτεχνήματα που εκτοξεύτηκαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης δημιούργησαν ένα υπερθέαμα χρωμάτων και σχεδίων.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Θεσσαλονίκη

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή