Δέματα αγάπης από τον Δήμο Ωραιοκάστρου

949 Views
Δέματα αγάπης από τον Δήμο Ωραιοκάστρου Δέματα αγάπης από τον Δήμο Ωραιοκάστρου

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δέματα αγάπης από τον Δήμο Ωραιοκάστρου
 
Στο πλευρό των άπορων συνανθρώπων μας βρίσκονται και φέτος τις εορτές ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.
 
Αύριο, Παρασκευή 22/12/2017 από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι θα γίνει διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του διευρυμένου δήμου μας. Συγκεκριμένα, θα μοιραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 300 ωφελούμενες οικογένειες που βιώνουν δύσκολες στιγμές λόγω οικονομικής κρίσης.
 
Να σημειωθεί ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο που στεγάζονται οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Ωραιοκάστρου, Αργυρουπόλεως 4 (έναντι δημαρχείου).
 
Το τμήμα της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, που απαρτίζεται από την επιτροπή διαχείρισης του κοινωνικού παντοπωλείου, κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές, έχει φροντίσει εγκαίρως για τον προγραμματισμό και την οργάνωση της διανομής των «δεμάτων αγάπης».
 
«Πρέπει να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, οι οποίοι μας έχουν απόλυτη ανάγκη όχι μόνο την περίοδο των εορτών αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου», τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης και συμπληρώνει ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου δείχνει καθημερινά έμπρακτα το ενδιαφέρον του. «Καθήκον και προτεραιότητα μας αποτελεί η αλληλεγγύη και η στήριξη των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη» αναφέρει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν ευχαριστώντας παράλληλα τους πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς και επιχειρήσεις που στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο στέλνοντας με τον τρόπο αυτό, όπως λέει, μήνυμα ανθρωπιάς σε εποχές ιδιαίτερα κρίσιμες για όλους μας.    

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Δήμο Ωραιοκάστρου

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή