Ολυμπισμός και Δια Βίου Μάθηση στο Ολυμπιακό Μουσείο

380 Views
Ολυμπισμός και Δια Βίου Μάθηση στο Ολυμπιακό Μουσείο Ολυμπισμός και Δια Βίου Μάθηση στο Ολυμπιακό Μουσείο


 

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, το Ολυμπιακό Μουσείο προσκαλεί φοιτητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες στην επιμορφωτική εκδήλωση “Ολυμπισμός και Δια Βίου Μάθηση”, με θέμα τον Ολυμπισμό ως μέσο δια βίου αγωγής των παιδιών και των εφήβων και τον εθελοντισμό ως εργαλείο κοινωνικής συνοχής και ανάδειξης των Ολυμπιακών αξιών. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες σύζευξής μουσείου, σχολείου και οικογένειας, με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών και τη διάπλασή τους, μέσα από τη παιδαγωγική φιλοσοφία του Ολυμπισμού που φέρει σε αρμονία τον αθλητισμό με τον πολιτισμό και την παιδεία.
 
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Δρ.Κυριακή Ουδατζή, Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, η Δρ. Όλγα Βασιλειάδου, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Φυσικής Αγωγής, 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, ο Ιωάννης Τομπούλογλου, Υπεύθυνος Αγωγής Υγείας Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, Ολυμπιονίκης Καλαθοσφαίρισης, ΑΘΗΝΑ 2004 και Ιδρυτής Start-Up Athlenda.
 
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου, στις 18.00. Θα ακολουθήσει χαλαρή δεξίωση στο φουαγιέ του Μουσείου.

Φωτογραφικό υλικό

Με ετικέτα: Ολυμπιακό Μουσείο

Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή