Οι μαίες της του Γ.Ν. Παπαγεωργίου οργανώνουν συνάντηση για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

394 Views
Οι μαίες της του Γ.Ν. Παπαγεωργίου οργανώνουν συνάντηση για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού. Οι μαίες της του Γ.Ν. Παπαγεωργίου οργανώνουν συνάντηση για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Η εκδήλωση απευθύνεται όχι μόνο σε επαγγελματίες υγείας αλλά και στο ευρύ κοινό με σκοπό την επισήμανση της σπουδαιότητας της πληροφόρησης όλης της κοινωνίας.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ. ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ  
Αμφιθέατρο Γ.Ν Παπαγεωργίου
Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013, 9πμ
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι μαίες της Α΄ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Παπαγεωργίου, με την υποστήριξη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου οργανώνουν Επιστημονική Συνάντηση για τον Εορτασμό της 21ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.
Το σύνθημα του φετινού εορτασμού όπως ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο Θηλασμό (WABA: World Alliance for Breastfeeding Action) θέτει στο επίκεντρο την θηλάζουσα μητέρα και τους τρόπους με τους οποίους το περιβάλλον της (οικογένεια, κοινωνία, κράτος) μπορεί να είναι υποστηρικτικό στην απόφασή της να θηλάσει.
Υπό αυτό το πρίσμα δομήθηκε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, στην οποία έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν ως ομιλητές καταξιωμένοι επαγγελματίες από διάφορους επιστημονικούς τομείς.
Συνδιοργανωτής της επιστημονικής εκδήλωσης που πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Παπαγεωργίου, είναι το Τμήμα Μαιευτικής του ΑΤΕΙΘ ενώ την όλη δράση στηρίζει και ο «Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Η Αντηρίδα».
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ «H ΑΝΤΗΡΙΔΑ»
 
Τηλ.: 2313-323869  

Φωτογραφικό υλικό

Αρθρογραφος

Kulturosupa.gr
Kulturosupa.gr
μπές, δες, διάβασε, σχολίασε...

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
ΘΒΘ 2020: Αποδόθηκαν τα βραβεία στη καλύτερη παράσταση της χρονιάς, «Ιστορία χωρίς Όνομα».
ΘΒΘ 2020: Αποδόθηκαν τα βραβεία στη καλύτερη παράσταση της χρονιάς, «Ιστορία χωρίς Όνομα».
με 0 Σχόλια 3788 Views

 Στα χέρια των νικητών της καλύτερης παράστασης της χρονιάς για το 2020 βρίσκονται τα 4 κορυφαία #βραβεία που κέρδισαν στα 10α θεατρικά Βραβεία Θεσσαλονίκης οι συντελεστές της εμπνευσμένης «Ιστορίας χωρίς όνομα». Φώτο και βίντεο από το Αριστοτέλειον


Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή