Προς νέες κινητοποιήσεις στον ΟΑΣΘ

266 Views
Προς νέες κινητοποιήσεις στον ΟΑΣΘ Προς νέες κινητοποιήσεις στον ΟΑΣΘ

 Προς νέες κινητοποιήσεις στον ΟΑΣΘ

Σε νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι στο τέλος της εβδομάδας κλείνουν δύο μήνες απλήρωτοι.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης, είπε ότι οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν εντός της εβδομάδας.

Ο ίδιος αποτίμησε «μάλλον θετικά» την παραμονή του Χρ. Σπίρτζη στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αφού όπως διευκρίνισε «ξέρει το ζήτημα του ΟΑΣΘ».

Επιπλέον, ο ίδιος υπογράμμισε ότι οικονομικοί ελεγκτές το τελευταίο πεντάμηνο πραγματοποιούν ελέγχους στα βιβλία του οργανισμού, για τις χρήσεις από το 2012 έως σήμερα και πρόσθεσε: «Είναι χαρά μας να μας ελέγχουν. Ας έρχονται όποτε θέλουν να ελέγξουν ότι θέλουν».

Αφορμή για την τελευταία του αποστροφή αποτέλεσε η έρευνα στα οικονομικά του ΟΑΣΘ που πραγματοποιούν επιθεωρητές του υπουργείου Μεταφορών, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος που έγινε η επίσχεση εργασίας, αλλά τα αίτια πίσω από τα ταμειακά ελλείμματα του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών του υπουργείου μετέβη τις τελευταίες ημέρες στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού και συνέλεξε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Οι ίδιες πηγές δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο νέας επίσκεψης στο προσεχές μέλλον, εφόσον παραστεί ανάγκη για τη σύνταξη του πορίσματος από τους ελεγκτές. Από το πόρισμα θα προκύψει εάν στοιχειοθετούνται ποινικά κολάσιμες πράξεις ή όχι.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 


Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Με 3 νέους καλλιτέχνες εκπροσωπείται ο Δήμος Θεσσαλονίκης στη Μπιενάλε Νέων Δημιουργών της Ευρώπης και της Μεσογείου
Με 3 νέους καλλιτέχνες εκπροσωπείται ο Δήμος Θεσσαλονίκης στη Μπιενάλε Νέων Δημιουργών της Ευρώπης και της Μεσογείου
με 0 Σχόλια 515 Views

 Με τρεις νέους καλλιτέχνες πρόκειται να εκπροσωπηθεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης στη Μπιενάλε Νέων Δημιουργών της Ευρώπης και της Μεσογείου, που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Σαν Μαρίνο

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή