Οι νικητές του 13ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ελληνικής Γλώσσας και Ορθογραφίας.

249 Views
Οι νικητές του 13ου  Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ελληνικής Γλώσσας και Ορθογραφίας. Οι νικητές του 13ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ελληνικής Γλώσσας και Ορθογραφίας.

Οι νικητές του 13ου  Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ελληνικής Γλώσσας και Ορθογραφίας.
Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Εθνικής Αμύνης 27) ο 13ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικής Γλώσσας και Ορθογραφίας, που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία  με το Σύλλογο «Φίλοι του Ιδρύματος Μέγας Αλέξανδρος».
Στο διαγωνισμό πήραν μέρος 140 μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ τάξης Γυμνασίου από τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, την Κομοτηνή, την Πάργα, την Πρέβεζα και άλλες πόλεις.
Η εξεταστική επιτροπή που αξιολόγησε τους διαγωνιζόμενους αποτελούνταν από φιλολόγους, μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. «Ο Φιλόλογος».
Το πρώτο, δεύτερο και τρίτο βραβείο που  συνοδεύτηκαν από χρηματικά έπαθλα 500 €, 300 € και 200 € απέσπασαν αντίστοιχα οι μαθητές Μελίνα Αλεξοπούλου από το 1ο γυμνάσιο Τριανδρίας, Απόστολος Μπαχαράκης από το 4ο γυμνάσιο Νεάπολης και Ασημίνα Κουκκιώτη από το γυμνάσιο Λιτοχώρου Πιερίας.
 Επίσης διακρίθηκαν με έπαινο οι μαθητές: Γαλανόπουλος  Άγγελος από το 5ο γυμνάσιο Νεάπολης, Μαρτακίδου Κωνσταντίνα από το Ελληνικό Κολλέγιο, Πατσούρα Μαρία και Ταταρίδης Στέφανος από τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, Τζάμα Βαρβάρα από το 2ο γυμνάσιο Τούμπας, Τζιβρή Ξένη από το 1ο γυμνάσιο Τούμπας και Χριστοφορίδης Βασίλειος από το 4ο γυμνάσιο Δράμας.Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή