Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: Χαλάρωση και παράταση

1524 Views
Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: Χαλάρωση και παράταση Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: Χαλάρωση και παράταση

 

Την παράταση της απαγόρευσης ελεύθερης πρόσβασης στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης για άλλη μια εβδομάδα, δηλαδή μέχρι τις 27 Απριλίου, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. 


Παράλληλα, όμως, ανακοίνωσε μερική χαλάρωση στο αυστηρό ωράριο. 

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η παραλία θα μένει κλειστή τις καθημερινές από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Μέχρι τώρα ο περιορισμός της κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία ήταν πιο αυστηρός, αφού έμπαινε λουκέτο από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το πρωί της επόμενης μέρας, ενώ τα Σαββατοκύριακα απαγορευόταν η κυκλοφορία καθ' ολη τη διάρκεια του 24ωρου.


Κατά την προγραμματισμένη ενημέρωση για την πανδημία ο Ν. Χαρδαλιάς υπενθύμισε την  ισχύ των περιοριστικών μέτρων  σε όλη τη χώρα έως τις 27 Απριλίου, όταν θα επανεξεταστεί η κατάσταση με βάση τα επιδημιολογικά στοιχεία.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επισήμανε ότι η κατάσταση παραμένει κρίσιμη και αν δεν τηρήσουμε τα μέτρα τώρα, που έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τα αποτελέσματά τους, μπορεί να ανατρέψουμε την καλή εικόνα που έχουμε.

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, βήμα-βήμα, και αφού από την εξέταση των δεδομένων, κριθεί ότι αυτό μπορεί να επιτραπεί.

Όσον αφορά το κρούσμα κορονοϊού στο Κρανίδι, είπε ότι γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι και από τα αποτελέσματά τους και έπειτα από συνεργασία με τις τοπικές αρχές θα αποφασιστεί αν χρειάζεται να ληφθούν μέτρα.

Αναφέρθηκε επίσης στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λέγοντας ότι έχει λήξει η καραντίνα και έχει αρχίσει ο επαναπατρισμός των επιβαινόντων προς τις πατρίδες τους.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη

Περισσότερη Παράξενη ζωή