Νέα δράση της χρωματικής ομάδας “Τhessaloniki Next2u”. Bάφουν το Βρεφοκομείο “Άγιος-Στυλιανός”.
Η Ομάδα Εθελοντών “Τhessaloniki Next2u” ετοιμάζεται και πάλι να πιάσει τα πινέλα!
Αφού χρωμάτισαν 36 στάσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης, στόλισαν ένα αυτοκίνητο, χόρεψαν “οικολογικά” στους δρόμους της Αριστοτέλους και πολλά ακόμα. Επιστρέφουν με την δράση “Thess… Χρώματα!” που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου “Άγιος-Στυλιανός”στις 23 Νοεμβρίου 2013 η ώρα 12.00 πμ.
H δράση θα λάβει χώρα όπως προαναφέρθηκε στην αυλή του Δημοτικού Βρεφοκομείου, όπου εθελοντές μαζί με τους μαθητές τoυ Φροντιστηρίου “Ευρωγνώση Χαριλάου” και με κάθε ενδιαφερόμενο με καλλιτεχνικές ανησυχίες, έχουν σκοπό να βάψουν και να ζωγραφίσουν έναν ξύλινο φράχτη γύρω από την παιδική χαρά.
Ο “Άγιος Στυλιανός” είναι ένα Ίδρυμα γνωστό όχι μόνο για τις δυσκολίες που έχει περάσει από το 1912 αλλά κυρίως για το κοινωνικό - ανθρωπιστικό του έργο. ΄Εχει μοιράσει ελπίδα, χαρά και κυρίως ζωή σε χιλιάδες παιδιά που το μόνο που ήθελαν ήταν μια ζεστή αγκαλιά.
Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις!