Φωτογραφίσου με τον μοικάνο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας και κέρδισε αεροπορικά εισιτήρια για Ικαρία, Σκύρο και Λήμνο.

250 Views
Φωτογραφίσου με τον μοικάνο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας  Νεολαίας και κέρδισε  αεροπορικά εισιτήρια  για Ικαρία, Σκύρο και Λήμνο. Φωτογραφίσου με τον μοικάνο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας και κέρδισε αεροπορικά εισιτήρια για Ικαρία, Σκύρο και Λήμνο.

Φωτογραφίσου με τον μοικάνο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας  Νεολαίας και κέρδισε  αεροπορικά εισιτήρια  για Ικαρία, Σκύρο και Λήμνο.

ΜΟΪκάνω διακοπές/MOHIcantravel!
Ταξίδεψε το Μοϊκάνο, το logo της Θεσσαλονίκης - Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014, στα πιο απίθανα μέρη των διακοπών σου και στείλε μας στο inbox την καλύτερή σου φωτογραφία ως τις 20 Αυγούστου!
Ο πιο πρωτότυπος, ο πιο φρέσκος και ο πιο καλοκαιρινός Μοϊκάνος θα σας πάει σε Λήμνο, Σκύρο ή Ικαρία με τη Sky Express και μέσα από την προώθηση (share) των φίλων σας!
 
ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1.   Γράψε ονοματεπώνυμο και τοποθεσία λήψης και ως τις 20 Αυγούστου περιμένουμε τη φωτογραφία σου στο inbox του Fb page μας.
2.   Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν 21 ως 31 Αυγούστου στην επίσημη σελίδα της Θεσσαλονίκης - Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 στο Facebook, συγκεντρωμένες στο άλμπουμ ‘Μοϊκάνω διακοπές’.
3.   Κάνε share τη φωτογραφία σου και εκείνη που θα μαζέψει τα περισσότερα likes στην επίσημη Facebook σελίδα μας θα κερδίσει εισιτήρια 2 ατόμων round trip από τη Sky Express, για πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο ‘’Μακεδονία’’ Θεσσαλονίκης με προορισμό Λήμνο, Σκύρο ή Ικαρία.
4.   Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι νέοι 18 έως 35 ετών.
5.   Δικαίωμα συμμετοχής ΔΕΝ έχουν οι εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 αλλά και οι σύζυγοι, καθώς και οι συγγενείς α΄ βαθμού.
6.   Το δώρο είναι προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται ή μεταβιβάζεται ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.
7.   Διευκρινίζεται ότι τα έξοδα μετακίνησης του νικητή προς και από το αεροδρόμιο Μακεδονία, καθώς και τα έξοδα κατά την διάρκεια του ταξιδίου βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον νικητή.

Φωτογραφικό υλικό


Αρθρογραφος

kulturosupa.gr
kulturosupa.gr

Γραψε το σχολιο σου

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί. Υπογραμμίζονται τα υποχρεωτικά πεδία *

Γραψε το σχολιο σου στο Facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τελευταιες αναρτησεις
Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Με κακοποίησε ψυχικά, με έβριζε χυδαία» (Video)
Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Με κακοποίησε ψυχικά, με έβριζε χυδαία» (Video)
με 0 Σχόλια 1895 Views

«Η φήμη αυτού του ανθρώπου προηγείται της παρουσίας του. Όλοι ξέρουμε στον χώρο για τις συμπεριφορές του συγκεκριμένου ανθρώπου», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη 

Περισσότερα ...

Web Radio

ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη θεατρομανία
ΣΙΝΕΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Σινεμανία
ΜΟΥΣΙΚΟΜΑΝΙΑ

Περισσότερη Μουσικόμανία
ΤΕΧΝΗ - ΒΙΒΛΙΟ

Περισσότερα Τέχνη Βιβλίο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερη Θεσσαλονίκη


Περισσότερα Της «K» το κάγκελο

Περισσότερη Παράξενη ζωή